ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κ. K. Σημ., πρ.: Μα είστε τώρα εσείς για «σκληρό ροκ» και τέτοια πράγματα, σοβαρός άνθρωπος, με τα ωραία «κλασίκ» μουσικά γούστα; Μείνετε σταθερός, σας παρακαλούμε. Καλή σας ημέρα.

κ. K. Λαλιώτη: Ορίστε, είδατε τι κάνατε; Πετάξατε επιπολαίως εκείνο το περί «σκληρού ροκ» και κοντεύει να διαλυθεί η κυβέρνηση, που λέει ο λόγος! Να είστε πιο προσεκτικός στα λόγια σας μελλοντικώς, παρακαλώ.

κ.κ. κυβέρνησης: Εδώ που τα λέμε, είναι αμφίβολο πολύ αν κάποιοι από εσάς γνωρίζουν στ’ αλήθεια τι είναι «σκληρό ροκ» ή και απλώς «ροκ». Ολο με κάτι ζεϊμπέκικα και κάτι χασάπικα σας βλέπουμε να ενθουσιάζεστε…

κ. Γιάννο Παπ.: «Να ξεχωρίσουμε το χορό από την πολιτική» είπατε ευθαρσώς, κύριε. Αλλά σε ποιους ακριβώς απευθύνεσθε, αν επιτρέπετε;

κ.κ. «Θρύλου»: Κακώς μείωσε σε μια αγωνιστική την ποινή του κ. Ζε Ελίας η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ. Επρεπε να αθωωθεί εντελώς ο παίκτης. Διότι, όχι μόνο δεν έδωσε κουτουλιά σ’ εκείνο το ατυχές επεισόδιο, όχι μόνο δεν απώθησε καν τον αντίπαλο παίκτη, αλλά αντιθέτως τον φίλησε τρυφερά στο μάγουλο, όπως όλοι είδαμε από την τηλεόραση. Είναι ντροπή να ποινολογούνται τέτοια πράγματα.

κ.κ. αναγνώστες: Εχετε αντιληφθεί καλοί μου, πόσο μεγάλο καλό θα κάνει το ευρώ στην οικονομία της γλυκιάς πατρίδας μας; Οχι; Πολύ λυπηρό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή