Ερωτική Ολυμπιάδα

2' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ομολογώ ότι δεν με εντυπωσίασαν τόσο οι αλλαγές που επιχειρεί ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στο κόμμα του και, πιθανόν σήμερα ή αύριο, στην κυβέρνηση, όσο η ανησυχία της δημάρχου μας, της κ. Ντόρας Μπακογιάννη, μήπως η χώρα μας δεν μπορέσει να ανταποκριθεί στην αυξημένη ζήτηση αγοραίων ερωτικών υπηρεσιών κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων. Δεν μπορούσα καν να φαντασθώ ότι θα ανέκυπτε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα που ευθέως άπτεται της εθνικής μας υπερηφανείας. Και θα βγουν πάλι μερικές φυλλάδες και άλλα τόσα κανάλια και θα κραυγάζουν ότι γίναμε «ρεζίλι διεθνώς» αν από τώρα δεν φροντίσουμε να υπάρχει επάρκεια προσφοράς, ποσοτική και ποιοτική, προκειμένου να ικανοποιηθεί η αυξημένη ζήτηση αγοραίων ερωτικών περιποιήσεων. Εφ’ ω και η κ. δήμαρχος που κοσκινίζει πριν ζυμώσει, αποφάσισε να αυξήσει τους οίκους ανοχής.

Ανακύπτουν, όμως, μερικές απορίες: δεν ξέρω γιατί ζούσα μέχρι τώρα με την πεποίθηση ότι οι λεγόμενοι «οίκοι ανοχής» έχουν καταργηθεί ολοσχερώς και διά νόμου, ενδεχομένως και η πορνεία η ίδια. Το τραγικό τέλος των «οίκων ανοχής» το έχει αφηγηθεί πριν από αρκετές δεκαετίες η ταινία «Τα κόκκινα φανάρια», εκείνο το… διασκεδαστικό δράμα που συχνά-πυκνά παρακολουθούμε στην τηλεόραση. Εκτός αυτού, η κ. Ντόρα Μπακογιάννη δεν έχει κανέναν λόγο να παραπέμψει στους οίκους ανοχής τους φλογερούς φιλάθλους που θα μας επισκεφθούν. Αρκετές εφημερίδες (και μερικές «σοβαρές»), όλα τα κανάλια, πλην των κρατικών και το Διαδίκτυο διαφημίζουν με τρόπο γλαφυρό, ζωντανό και σύγχρονο αφθονία και προπαντός μεγάλη ποικιλία ερωτικών θωπειών και περιποιήσεων, με πολλές εθνικές ιδιαιτερότητες. Θα μπορούσε να οργανώσει αναλόγως τις υπηρεσίες του δήμου, αλλά και η κ. Γιάννα Αγγελοπούλου θα μπορούσε να βοηθήσει, ώστε οι επισκέπτες άνευ χρονοτριβής και αμέσως μόλις φθάνουν στο αεροδρόμιο να εξυπηρετούνται. Με μια καλή συνεργασία μάλιστα με τα ταξιδιωτικά γραφεία, θα μπορούσε ο επισκέπτης να συμφωνήσει τη συνάντηση πριν φτάσει στο αεροδρόμιο, ώστε κάποια Λόλα, Νταίζη, Νατάσα ή Σόνια να τον περιμένει, κρατώντας τη σχετική πινακίδα.

Αλλη απορία είναι πώς η κ. δήμαρχος θα εξασφαλίσει την ποιοτική επάρκεια της αγοραίας ερωτικής προσφοράς. Οπως είναι γνωστό από πολλές και εμβριθείς μελέτες, οι ερωτικές προτιμήσεις είναι τόσες, όσοι και οι ένοικοι του πλανήτη μας. Είναι, λοιπόν, φυσικό κάθε φίλαθλος επισκέπτης να αναζητεί ποιότητα στις προτιμήσεις του, την οποία δεν νομίζω ότι θα μπορέσει να βρει στα ευαγή ιδρύματα της οδού Φυλής ή της οδού Αχαρνών και των παρόδων. Κάπως διαφορετικά πρέπει να οργανώσουμε την ερωτική υποδοχή των ολυμπιακών φιλάθλων…

Αλήθεια, γιατί η… Ελλάς οφείλει να συμπεριλάβει στην εγνωσμένη φιλοξενία της και τις ερωτικές περιποιήσεις και γιατί κινδυνεύει να χαρακτηρισθεί από τον πολιτισμένο και φίλαθλο κόσμο αφιλόξενη χώρα, χωρίς αυτές; Είναι και αυτό ένα ερώτημα, που δεν έχει καμιά σχέση με την ηθική, αλλά με τις μεγάλες, σχεδόν ανυπέρβλητες, δυσκολίες που παρουσιάζει μια πλήρης και αξιοπρεπής ερωτική φιλοξενία.

Στο όλο ζήτημα, ως γνωστό, παρενέβη και η Εκκλησία με αλλεπάλληλες συνεδριάσεις της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου στη Μονή Πετράκη. Στην αρχή με οργισμένη αντίθεση προς την κ. δήμαρχο, αργότερα, άγνωστο για ποιο λόγο, κατά πολύ ηπιότερη, περιορίστηκε να μας υπενθυμίσει ότι αυτή έχει αρχές και αξίες και ότι είναι αποφασισμένη να αγωνιστεί γι’ αυτές. Αξιέπαινος ο αγώνας της, αλλά ας μην το παρακάνει, γιατί μπορεί να βρεθεί πάλι κάποιος κακεντρεχής και να βγάλει μερικές κασέτες…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή