Πρόσωπα στο πολιτικό προσκήνιο – οι… Μαξιμιλιανοί και οι Ρηγιλλάριοι!

Πρόσωπα στο πολιτικό προσκήνιο – οι… Μαξιμιλιανοί και οι Ρηγιλλάριοι!

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Χρυσή εποχή» για τα MME, με τα κανάλια να στέλνουν φορητές κάμερες σε μόνιμη επιφυλακή στο τρίγωνο των εξελίξεων – Μαξίμου, Ρηγίλλης και Προεδρικό Μέγαρο, όπου σήμερα, στις 12.15, για πρώτη φορά μετά την αναγγελία των εκλογών της 7ης Μαρτίου, ο πρόεδρος της Ν.Δ. κ. Κώστας Καραμανλής γίνεται δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνο Στεφανόπουλο. Θα ‘μαστε εκεί, να σας πούμε για το κλίμα και την όλη συνάντηση.

Για τώρα, δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Που είναι η εντατικοποίηση -τι λέξη κι αυτή!- των δύο κομμάτων-αντιπάλων στο «ντέρμπι» των εκλογών. Αριστερά, οι τρεις άνθρωποι του κ. Γιώργου A. Παπανδρέου, μαζί του από καιρό. Αριστερά, ο διπλωμάτης κ. Πάνος Μπεγλίτης, εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών, ο κ. Παύλος Γερουλάνος, γενικός γραμματέας Αποδήμου Ελληνισμού, απορροφημένος, όπως είναι φυσικό, από τη νέα κατάσταση – γιατί και οι απόδημοι ψηφίζουν. Και ο δικηγόρος και καθηγητής κ. Χάρης Παμπούκης, χωρίς κομματική ιδιότητα, σύμβουλος του κ. Γ. A. Παπανδρέου. O φακός τούς εντόπισε εντός του Μαξίμου να κατευθύνονται, οι δύο με το κινητό στο χέρι, προς τη σύσκεψη που έλαβε χώραν.

Δεξιά, χαμόγελα για τρεις, στη χθεσινή παρουσίαση προγράμματος για την Υγεία της Νέας Δημοκρατίας, στο «Χίλτον» με τον πρόεδρο της Ν.Δ. κ. Κώστα Καραμανλή, τον εκπρόσωπο για τη Ν.Δ. δημοσιογράφο κ. Θοδωρή Ρουσόπουλο και τον υπεύθυνο Πολιτικού Σχεδιασμού και Προγράμματος κ. Γιώργο Σουφλιά (μας έστειλε και για τις γιορτές κάρτα, λιτή, θεσσαλική, ευχαριστούμε!). Στο πάνελ, σε θερμή στιγμή χειροκροτημάτων και συγχαρητηρίων. Οι φωτοειδησεογράφοι βρήκαν την ευκαιρία για να κάνουν κι αυτοί πολιτική, με τον φακό τους (ΑΠΕ 14/01/04).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή