Χ-ΑRΤ-αετοί στον αττικό ουρανό για το μήνυμα της Ολυμπιακής Ιδέας, από τον «Αστρολάβο»

Χ-ΑRΤ-αετοί στον αττικό ουρανό για το μήνυμα της Ολυμπιακής Ιδέας, από τον «Αστρολάβο»

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πιο… Καθαρή σαν μήνυμα δεν γίνεται αυτή η Καθαρά Δευτέρα που ξημερώνει, αύριο, 23 Φεβρουαρίου! H τέχνη και η παράδοση χέρι χέρι, αναλαμβάνουν να υψώσουν από τον Λυκαβηττό, ψηλά στον ουρανό χαρταετούς που δημιούργησε η έμπνευση και το μεράκι 37 καλλιτεχνών, καταξιωμένων και νέων δίνοντας συνέχεια στον θεσμό της έκθεσης, που παρουσιάζει ο «Αστρολάβος» στην γκαλερί της Δεξαμενής από τις 16 έως τις 28 Φεβρουαρίου. «Εφέτος, η έκθεσή μας «Ολυμπιακή Ιδέα» στον ουρανό με «Χ-ΑRΤ-αετούς» είναι υπό την αιγίδα της γενικής γραμματείας Ολυμπιακών Αγώνων του υπουργείου Πολιτισμού» γράφει στον μικρό συλλεκτικό κατάλογο η κ. Αντωνία Δημητρακοπούλου – Τριανταφύλλου, υπεύθυνη αιθουσών τέχνης «Αστρολάβος». «Στο hapenning στον Λυκαβηττό το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας, έργα αξιόλογα, δροσερά και πρωτότυπα θα ανέβουν στον ουρανό, παίρνοντας μαζί τους την Ολυμπιακή Ιδέα, ενώ τόσο η έκθεση όσο και η διοργάνωση για το πέταγμα των χαρταετών έχει χορηγούς το φυσικό μεταλλικό νερό «Αύρα», την Coca Cola Τρία Εψιλον και της Κάπα Change του κ. Δ. Κουρμπούζου».

Οι καλλιτέχνες που παίρνουν μέρος στην έκθεση φτιάχνουν με τα ονόματά τους ένα τέλειο κύκλο – απολαύστε τον! Εδώ, παρουσιάζουμε έναν από τους χαρταετούς, πραγματικά έργα τέχνης, που με την «Αύρα» της παράδοσης και το αεράκι θα σκαρφαλώσουν ψηλά στον ουρανό, αψηφώντας τα… στέγαστρα τύπου Καλατράβα! O χαρταετός του μεγάλου ζωγράφου μας, Δημήτρη Μυταρά ήρθε στο δημοσιογραφικό γραφείο, έγινε δεκτός με αλαλαγμούς χαράς από τους καλλιτεχνικούς και άλλους συντάκτες. Βγάλαμε και αναμνηστική φωτογραφία με παραστάσεις της Τέχνης – Παράδοσης εμάς τους ίδιους! Και του χρόνου «Αστρόλαβε», με τον χαρταετό και νέο ελληνικό σύνθημα, πάντα επίκαιρο, όπως φέτος είναι η Ολυμπιακή Ιδέα; Στην οποία δίνουμε ύψος, κρατώντας σταθερή την καλούμπα του εθίμου!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή