Ανθισμένη αμυγδαλιά αντί για κλάδο ελαίας…

Ανθισμένη αμυγδαλιά αντί για κλάδο ελαίας…

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αποχαιρετάμε τον Φεβρουάριο, με τις 29 του ημέρες, σήμερα Κυριακή, A΄ Νηστειών, γιατί, παρά το κρύο και τον χιονιά που ρήμαξε όλους τους λιγοστούς κήπους και τα φυτά στα ακόμη πιο λιγοστά πάρκα, αυτή «η τρελή αμυγδαλιά» άνθισε, κράτησε λουλούδια και μπουμπούκια, και μας προτρέπει σε αισιοδοξία. Ακόμη ο αττικός ουρανός με το βαθύ μπλε του είναι δωρεάν να τον θαυμάζουμε. Μόνον το στέγαστρο του Καλατράβα μάς στοίχισε κομματάκι ακριβούτσικα, για να τον σκεπάσει, και με την αργοπορία της παράδοσης στοιχίζει και σε αγωνία σε όλους τους υπεύθυνους για την παραγγελία. Πάντως, ο κ. Οσβαλντ της ΔΟΕ αισιοδοξεί «πως θα ‘ναι έτοιμο τέλος Ιουνίου».

Οσο για τη Μαραθώνια Διαδρομή, τους βλέπω, τους Ολυμπιακούς μαραθωνοδρόμους να τρέχουν στην άσφαλτο – Μεσογείων, Μιχαλακοπούλου, Βασιλίσσης Σοφίας, Βασιλέως Κωνσταντίνου ώς το Καλλιμάρμαρο, με ένα περιπολικό μπροστά, με ποδηλάτες ολόγυρα, με τραπεζάκια στο πλάι να τους δίνουν νερό, με τον διαιτητή σε μοτοσυκλέτα και τον κόσμο να επευφημεί, όπως γίνεται, χρόνια ολόκληρα. Σημασία έχει να πούμε εμείς, οι Ελληνες, το «Νενικήκαμεν» και όχι οι Κινέζοι! Και τώρα, στις 25 Μαρτίου έχουμε, καλοσημαδιά, την Αφή της Φλόγας στην Ολυμπία (για μια παρηγοριά ζει ο άνθρωπος)!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή