Μουσικό ταξίδι με τραγούδια της Ευανθίας Ρεμπούτσικα και ηχηρό μήνυμα αισιοδοξίας στο Ηρώδειο…

Μουσικό ταξίδι με τραγούδια της Ευανθίας Ρεμπούτσικα και ηχηρό μήνυμα αισιοδοξίας στο Ηρώδειο…

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τη συναυλία της Ευανθίας Ρεμπούτσικα και με συμμετοχή της Ελλης Πασπαλά και της Νατάσας Θεοδωρίδου κλείνει για εφέτος η αυλαία του Φεστιβάλ Αθηνών στο Ηρώδειο αυτήν την Παρασκευή 14 και ώρα 8.30 μ.μ. H συναυλία διοργανώνεται από την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία και τελεί υπό την αιγίδα της προέδρου της Βουλής κ. Αννας Ψαρούδα-Μπενάκη.

Τα έσοδα θα διατεθούν για τη δημιουργία Κινητής Μονάδας Μαστογραφίας, η οποία θα προσφέρει δωρεάν προληπτικό έλεγχο σε χιλιάδες γυναίκες κάθε χρόνο σε όλη την Ελλάδα.

Το πρόγραμμα της συναυλίας είναι ένα μουσικό ταξίδι σε όλες τις συνθέσεις της Ευανθίας Ρεμπούτσικα που θα το οδηγήσει, με το βιολί της, ως πρώτη διδάξασα, η Ευανθία Ρεμπούτσικα μαζί με 20μελή ορχήστρα. H Ελλη Πασπαλά θα τραγουδήσει συνθέσεις της Ρεμπούτσικα, καθώς και τραγούδια από την ταινία της Λυδίας Καρρά «Φωνή Αιγαίου». H Νατάσα Θεοδωρίδου θα τραγουδήσει, για πρώτη φορά ζωντανά, τραγούδια από την ταινία «Πολίτικη Κουζίνα» καθώς και τραγούδια της Ευανθίας από τον προσωπικό της δίσκο.

Με την ευχή και ο αττικός ουρανός να σεβαστεί, με καλό καιρό, τον ωραίο σκοπό της συναυλίας που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του θεσμού «Οκτώβριος – Μήνας Πρόληψης και Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Στήθους» που υλοποιεί για πέμπτη συνεχή χρονιά η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία και η EYPHKA ΕΛΛΑΣ που στηρίζει τη συναυλία.

Οσο για τη συνθέτιδα και τις ερμηνεύτριες με τις φωνές και τα τραγούδια τους στέλνουν ένα ηχηρό μήνυμα ζωής και αισιοδοξίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή