«Στέγνωσα την ψυχή μου για να υπηρετήσω την πατρίδα μου»… Ετήσιο Μνημόσυνο του K. Γ. Καραμανλή στον χώρο του Ιδρύματος

«Στέγνωσα την ψυχή μου για να υπηρετήσω την πατρίδα μου»… Ετήσιο Μνημόσυνο του K. Γ. Καραμανλή στον χώρο του Ιδρύματος

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα χρόνια περνούν, το έργο μένει, η λάμψη της ηγετικής προσωπικότητος του Προέδρου Κωνσταντίνου Γ. Καραμανλή διαρκεί. Οκτώ χρόνια πέρασαν αφότου, στις 23 Απριλίου 1998, έφυγε από τη ζωή, έχοντας υπηρετήσει ως βουλευτής, υπουργός, πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Δημοκρατίας την Ελλάδα πάνω από μισό αιώνα, σε δύσκολους καιρούς, πολέμους, εμφυλίους, δικτατορία. H επιστροφή στη δημοκρατία με τη μεταπολίτευση φέρει τη σφραγίδα του, όπως και η ένταξη της Ελλάδος στην Ευρώπη, έργο μοναχικού δρομέως μεγάλων αποστάσεων, με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον. Οκτώ χρόνια πέρασαν, και το Ιδρυμα «Κωνσταντίνος Γ. Καραμανλής» θα τελέσει το Ετήσιο Μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Γ. Καραμανλή την Τετάρτη 10 Μαΐου, ώρα 18.00, στον χώρο του Ιδρύματος στη Φιλοθέη. H είσοδος αυστηρά με προσκλήσεις και Αποκαλυπτήρια της Προτομής Κωνσταντίνου Γ. Καραμανλή.

Στην τελετή των αποκαλυπτηρίων της προτομής του αειμνήστου Κων. Γ. Καραμανλή, που φιλοτεχνήθηκε έπειτα από κοινή πρωτοβουλία του Δήμου Φιλοθέης με το Ιδρυμα «Κωνσταντίνος Γ. Καραμανλής», προσκαλούν ο δήμαρχος Φιλοθέης κ. Θεόφραστος Οικονομίδης και το Δημοτικό Συμβούλιο, ώρα 19.00 της Τετάρτης 10 Μαΐου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή