Κωνσταντίνος Γ. Καραμανλής – οκτώ χρόνια πέρασαν από την 23η Απριλίου 1998…

Κωνσταντίνος Γ. Καραμανλής – οκτώ χρόνια πέρασαν από την 23η Απριλίου 1998…

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Απόψε, ώρα 18.00 το Ιδρυμα «Κωνσταντίνος Γ. Καραμανλής» θα τελέσει το Ετήσιο Μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Γ. Καραμανλή στον χώρο του Ιδρύματος, στο μαρμάρινο μνήμα όπου καθρεφτίζονται τα περαστικά σύννεφα και ανθίζουν πάντα λευκά λουλούδια. Τη θέση είχε επιλέξει ο ίδιος ο πρόεδρος, για την πανοραμική θέα σε όλη την Αττική ώς κάτω τη θάλασσα. Οπως πάντα, το μνημόσυνο τελείται με προσκλήσεις, σε οικογενειακό κύκλο, με την παρουσία του προεδρείου και των μελών του Δ.Σ. του Ιδρύματος και με στενούς συνεργάτες και φίλους του αείμνηστου Εθνάρχη της μεταπολίτευσης.

Ιδια ημέρα, μία ώρα μετά, στις 19.00, θα γίνουν -όπως ήδη εγράφη στο φύλλο της Κυριακής, χωρίς να δώσουμε τον ακριβή τόπο- τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Κωνσταντίνου Γ. Καραμανλή, αποτέλεσμα κοινής πρωτοβουλίας του Δήμου Φιλοθέης με το Ιδρυμα «Κωνσταντίνος Γ. Καραμανλής».

Η τελετή των αποκαλυπτηρίων θα γίνει σε χώρο που διαμορφώθηκε ειδικά, στη συμβολή των οδών 25ης Μαρτίου και Ελευθερίου Βενιζέλου, Φιλοθέη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή