Κυριακή 14 Μαΐου «Γιορτή της Μητέρας», η ΕΛΕΠΑΠ προσκαλεί στη εκδήλωση «MAMMA MIA»

Κυριακή 14 Μαΐου «Γιορτή της Μητέρας», η ΕΛΕΠΑΠ προσκαλεί στη εκδήλωση «MAMMA MIA»

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αυτή τη φορά η ΕΛΕΠΑΠ επέλεξε για την καθιερωμένη εκδήλωση της «Ημέρας της Γιορτής της Μητέρας» να γίνει συνάντηση μεγάλων και μικρών στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Κέντρου Ιππασίας στο Μαρκόπουλο, με χρυσή χορηγό τη Vodafone. Τα παιδιά θα είναι οι οικοδεσπότες, μαζί με την οικογένεια και τους φίλους τους, μαζί με τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ, παιδιά με αναπηρίες, που πρέπει να στηριχθούν στη ζωή τους.

Για δώρο στη Γιορτή της Μητέρας τα παιδιά θα προσφέρουν ανθοστόλιστες κατασκευές, γλυκίσματα και δικές τους ζωγραφιές χειροτεχνίας, ενώ θα διασκεδάσουν, συμμετέχοντας σε παιχνίδια, διαγωνισμούς και άλλες δραστηριότητες. Επιπλέον θα δοθεί η δυνατότητα σε όλη την οικογένεια να παρακολουθήσει: τελικό Πρωταθλήματος Ιππασίας στο υπέροχο Ολυμπιακό Ιπποδρόμιο,

Εκθεση – Show του Διεθνούς Κυνολογικού Ομίλου με σκύλους από όλο τον κόσμο, να ιππεύσουν σκυριανά αλογάκια, να κάνουν βόλτες με αμαξάκια και, τέλος, riding show: ιππασία με την ολυμπιονίκη Χάιντυ Αντικατζίδη σε μεγάλα άλογα αγώνων.

Χορηγοί επικοινωνίας: «Καθημερινή», «Ερευνητές» και «ΣΚΑΪ RADIO». Καλή διασκέδαση σε παιδιά και μεγάλους!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή