«Πρώτη» του Ηρωδείου στις 29 και 30 Μαΐου με τη Μαρινέλλα

«Πρώτη» του Ηρωδείου στις 29 και 30 Μαΐου με τη Μαρινέλλα

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πριν από την έναρξη του Φεστιβάλ Αθηνών, το Ωδείο Ηρώδου Αττικού ανοίγει και υποδέχεται μια κυρία του ελληνικού τραγουδιού, τη Μαρινέλλα, σε δύο συναυλίες όπου τραγουδά για την Ελπίδα! Με τραγούδια που έκανε επιτυχίες, που αγαπήσαμε και πάντα τραγουδάμε, η Μαρινέλλα επιστρέφει και τραγουδά, όπως εκείνη μόνο ξέρει, για να στηρίξει τον μέγα σκοπό του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», που είναι η ανέγερση του πρώτου Ογκολογικού Νοσοκομείου για παιδιά στην Ελλάδα. H πρόεδρος του «ΕΛΠΙΔΑ» κυρία Μαριάννα B. Βαρδινογιάννη θα είναι, και αυτή τη φορά, οικοδέσποινα στον θώκο του Ηρωδείου για την πρώτη μουσική gala βραδιά του φετινού καλοκαιριού! Τα εισιτήρια ήδη γίνονται ανάρπαστα, η Μαρινέλλα έχει μεγάλο και φανατικό κοινό που θέλει να τραγουδήσει μαζί της κάτω από τον Παρθενώνα για την ΕΛΠΙΔΑ! Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 120, 90, 60 και 25 ευρώ και η διάθεσή τους γίνεται από τα γραφεία του «ΕΛΠΙΔΑ», στην Πινδάρου 10, στο Κολωνάκι, τηλ. 210-77.57.934.

Χαμηλοί τόνοι…

Μεταξύ ουρανού και θάλασσας δύο ζωές βρέθηκαν αντιμέτωπες. H μία σώθηκε, θα ζει, θα θυμάται. H άλλη είναι στην υγρή αγκαλιά του Αιγαίου αρχιπελάγους, που το υπερασπιζόταν χρόνια τώρα και εκεί, πάνω στο καθήκον, χάθηκε, λίγες ημέρες μετά τη γιορτή του. Σμηναγός Κωνσταντίνος Ηλιάκης, παντρεμένος, πατέρας δύο μικρών παιδιών, από τα Χανιά. «O πατέρας σου ήταν ήρωας» θα ακούν τα παιδιά. «Χαμηλοί τόνοι» η φράση της εβδομάδας για να περιγράψει την τραγωδία που παίχθηκε στους αιθέρες και έληξε στη θάλασσα, 21 ναυτικά μίλια νοτιοδυτικά της Καρπάθου. Δύσκολα ξεχνιέται το βλέμμα του Τούρκου υποσμηναγού που, λίγο πριν, είχε δει κατάματα τον θάνατο. Πιο δύσκολα όμως το ότι μια ευτυχισμένη ώς εκείνη τη στιγμή οικογένεια θα ‘χει να κλαίει και να ρίχνει λίγα λουλούδια για το αδικοχαμένο στήριγμά της στο απέραντο Αιγαίο…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή