Αγιες ημέρες ίσον αγάπη για τα παιδιά: Χορευτικό Δείπνο με λαμπρό σκοπό από το MDA Ελλάς

Αγιες ημέρες ίσον αγάπη για τα παιδιά: Χορευτικό Δείπνο με λαμπρό σκοπό από το MDA Ελλάς

2' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΑΣΤΡΟ λαμπρό οδηγεί στη μεγάλη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που ανοίγει την αυλαία των εορτών και που οργανώνεται από το MDA Ελλάς, το Σωματείο για τη φροντίδα ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις, το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου, ώρα 9 μ.μ. στη «Μεγάλη Βρεταννία». Και αυτό το άστρο είναι ο σκοπός της μεγάλης χριστουγεννιάτικης γιορτής: Τα έσοδα της βραδιάς θα διατεθούν για την ολοκλήρωση της Δεύτερης Ειδικής Μονάδας Νευρομυϊκών Παθήσεων, στο νοσοκομείο AHEPA, στη Θεσσαλονίκη. H πρώτη Ειδική Μονάδα, όπως θυμούνται οι αναγνώστες μας, εγκαινιάστηκε από τον τότε Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνο Στεφανόπουλο το 2003 στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» και από τότε λειτουργεί καθημερινά για τη στήριξη των παιδιών και των γονιών τους. H πρόεδρος και ιδρύτρια, κυρία Βάνα Αθ. Λαβίδα, και τα μέλη του Δ.Σ. του MDA Ελλάς καθώς και οι φίλοι του Σωματείου εργάστηκαν για την επιτυχία του Χορευτικού Δείπνου, που θα συγκεντρώσει στο μεγαλόπρεπο Grand Ballroom της «Μεγάλης Βρεταννίας» εκλεκτό επώνυμο κόσμο, που θα περάσει μια αλησμόνητη βραδιά συνεισφέροντας στον σκοπό που θα κάνει καλύτερη τη ζωή των παιδιών με νευρομυϊκές παθήσεις και των οικογενειών τους, όπως γίνεται καθημερινά στην Αθήνα, στην Ειδική Μονάδα, τώρα και στη Θεσσαλονίκη.

Στην εκδήλωση-γιορτή θα παραστούν προσωπικότητες του επιχειρηματικού, καλλιτεχνικού και ακαδημαϊκού κόσμου, οι οποίες στηρίζουν το έργο του Σωματείου MDA Ελλάς. Απαράμιλλη η εορταστική ατμόσφαιρα στο ιστορικό ξενοδοχείο, τα ανθοστόλιστα τραπέζια, το εορταστικό μενού συν τη live μουσική χορού για όλες τις ηλικίες.

Ο μεγάλος μαγνήτης είναι η Λαχειοφόρος Αγορά, στην οποία θα κληρωθούν πλούσια δώρα, προσφορές γνωστών καταστημάτων της Αθήνας, όπως: Ενα κολιέ με μπριγιάν και κίτρινα ζαφείρια από γνωστό κοσμηματοπωλείο, μια μοντέρνα γούνινη ετόλ ρενάρ, μια γαλλική χαλκογραφία του 19ου αιώνα, μια τσάντα Codi Rio του οίκου Mulberry, δύο αεροπορικά εισιτήρια για τη Ρώμη με επιστροφή, τρεις διανυκτερεύσεις σε πολυτελέστατο ξενοδοχείο της Σαντορίνης, ένα ορειχάλκινο γλυπτό κηροπήγιο γνωστού καλλιτέχνη, μια γούνινη κάπα και ένα χειροποίητο χαλί!

Η παρουσία του κόσμου στην ξεχωριστή αυτή βραδιά δείχνει αγάπη για παιδιά που χρειάζονται την έγνοια και φροντίδα μας όλο τον χρόνο, καθώς και τη στήριξη στις οικογένειές τους. Εχουμε παρακολουθήσει από την πρώτη ημέρα της ίδρυσης το έργο του MDA Ελλάς και τώρα που ολοκληρώνεται ο δεύτερος στόχος -η Β΄ Ειδική Μονάδα στο νοσοκομείο AHEPA στη Θεσσαλονίκη-, όλοι μπορούμε και πρέπει να συνδράμουμε. Με αυτό το πνεύμα και οι χορηγίες από την HSBC PRIVATE BANK και το κοσμηματοπωλείο Θεολόγος, καθώς και των υποστηρικτών: Laser Line Clinics, ABC Advertising, Ομιλος Μπουτάρη, Coca Cola Τρία Εψιλον, Studio Philothei και Ομιλος Εξπρές Καλοφωλιά.

Για κρατήσεις εισιτηρίων, η κ. Αντιγόνη Καρρά στα τηλέφωνα 210-36.16.980-1. Καλή επιτυχία, MDA Ελλάς, και Καλή Χρονιά – στα μέσα του 2007 θα έχει ολοκληρωθεί η Β΄ Ειδική Μονάδα για άτομα με νευρομυϊκές παθήσεις, ο σκοπός θα έχει δώσει αποτέλεσμα και το MDA Ελλάς θα βάζει νέο στόχο!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή