Μια Special παράσταση στο Μέγαρο για τα 20χρονα των Special Olympics

Μια Special παράσταση στο Μέγαρο για τα 20χρονα των Special Olympics

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Θέαμα, ήχος, μουσική, τραγούδι, κέφι και κλίμα Μεσοπολέμου αλλά και «καμπαρέ» ήταν ο μαγικός συνδυασμός στην παράσταση του Max Raabe και της Palast Orchester που τον πλαισίωνε. Ηταν η βραδιά που η κατάμεστη «Αίθουσα Φίλων της Μουσικής» στο Μέγαρο Αθηνών είχε μετονομασθεί σε «Φίλων των Special Olympics» για την εκδήλωση που οργανώθηκε στο πλαίσιο του εορτασμού των 20χρονων του θεσμού.

Στο βήμα της σκηνής, αγκαλιασμένη με δύο μικρούς αθλητές με τις φόρμες τους, η άξια πρόεδρος των Special Olympics – Ελλάς, κ. Γιάννα B. Δεσποτοπούλου, με τα λόγια της συγκίνησε το ακροατήριο. «Εμείς γιορτάσαμε την «Ημέρα των Ατόμων με Αναπηρία», στέλνοντας παντού -είπε- μηνύματα αισιοδοξίας και αλληλεγγύης. Μπορούμε να ζούμε όλοι μαζί, σεβόμενοι τη διαφορετικότητα του καθενός. Οι αθλητές των Special Olympics μπορούν να καταφέρουν πολλά, ζητούν μόνο να τους δώσουμε την ευκαιρία». Το θερμό χειροκρότημα για τον ωραίο σκοπό και το διεθνούς φήμης γερμανικό συγκρότημα δόνησε το Μέγαρο με πολλές εκλεκτές παρουσίες, όπως την πρόεδρο της Βουλής κ. Αννα Μπενάκη, τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Αθηναίων κ. Νικήτα Κακλαμάνη, τον αν. κυβ. εκπρόσωπο κ. Ευάγγελο Αντώναρο, τον υφυπουργό Υγείας κ. Γιώργο Κωνσταντόπουλο και τον πρέσβη της Γερμανίας δρ Wolfgang Schultheiss μαζί με επώνυμους φίλους του θεσμού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή