Οσοι ζωόφιλοι, προσέλθετε, στην Εορταγορά του «ΣΩ.ΖΩ.»

Οσοι ζωόφιλοι, προσέλθετε, στην Εορταγορά του «ΣΩ.ΖΩ.»

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με παράδοση στη γατοφιλία και γενικά στη ζωοφιλία ο Τήλεφος και όλη η «Καθημερινή» φιλοξενούμε με ιδιαίτερη χαρά τα νέα του μη κερδοσκοπικού σωματείου «ΣΩ.ΖΩ.», που ιδρύθηκε το 1988 και έχει διαγράψει μια σταθερή και επιτυχημένη πορεία με στόχο την περίθαλψη, στείρωση, τον εμβολιασμό και την υιοθεσία των αδέσποτων ζώων. Στην έδρα του στην οδό Αρμένη Βράιλα 23, στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, λειτουργεί ιατρείο με τον κτηνίατρο κ. Δημήτρη Κοτσίφη που εξετάζει τα ζώα με πολλή αγάπη. Τηλ. επικοινωνίας 210-64.60.782.

Το σωματείο «ΣΩ.ΖΩ.» στηρίζεται στα μέλη του και στα έσοδα που συγκεντρώνει από τις εκδηλώσεις που διοργανώνει. Και φέτος το σωματείο ΖΩΟΦΙΛΩΝ (ΣΩ.ΖΩ.), μας προσκαλεί στη χριστουγεννιάτικη αγορά του, με μεγάλη ποικιλία από δώρα, γλυκά, στολίδια, ρούχα και μικρά καλόγουστα αντικείμενα στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, Αίθουσα Κόντογλου, Ακαδημίας 50, μετρό, στάση Πανεπιστήμιο. Εκεί θα ανταμώσουμε, οι φίλοι των σκυλιών και γατιών, σήμερα Σάββατο, από τις 10 το πρωί ώς τις 7 το βράδυ και την Κυριακή, από τις 10 το πρωί ώς τις 6 το απόγευμα, με χορηγό τη Royal Canin. Η δική μας γατοοικογένεια στην Κηφισιά αποτελείται από κοκκινόλευκες γατούλες, που είναι φιλικές και παιχνιδιάρες και σύντομα θα αυξηθεί, διότι η μητέρα Sweetie αναμένει ευτυχή γεγονότα!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή