«Θέλω να αποκτήσω ένα ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ!»

«Θέλω να αποκτήσω ένα ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ!»

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αυτή ήταν η ευχή που ζήτησε ο 14χρονος Χρήστος, όταν τον πλησίασε το σωματείο «Κάνε – Μια – Ευχή», που πραγματοποιεί τις βαθιές επιθυμίες παιδιών, ηλικίας 3-18 ετών, με σοβαρές ασθένειες που απειλούν τη ζωή τους.

«Είδα στον ύπνο μου την Παναγιά τη Γλυκοφιλούσα» είπε με έκσταση ο Χρήστος. «Θέλω ένα εκκλησάκι αφιερωμένο στην Παναγιά που ήρθε στο όνειρό μου. Θέλω να έχει μέσα και 52… αγιάκια (μικρούς αγίους!)». Ολα αυτά που οραματίστηκε ο Χρήστος έγιναν πραγματικότητα. Την ημέρα που έγιναν τα «Θυρανοίξια» του ναού ο Χρήστος χτυπούσε με δύναμη και πίστη την καμπάνα της Παναγιάς της Γλυκοφιλούσας, καλώντας όλο το χωριό να μοιραστεί μαζί του τη μεγάλη χαρά και τη συγκίνησή του. Στην κάρτα που φιλοτέχνησε ο ζωγράφος Χρήστος Αντωναρόπουλος βλέπουμε φωτογραφία του Ναού με τον Χρήστο στα Θυρανοίξια. Για περισσότερες πληροφορίες: Αλέκα Σεραφειμίδου, υπεύθυνη ομάδα Ευχής. Η διεύθυνση του ελληνικού τμήματος «Κάνε – Μια – Ευχή» είναι Περγάμου 33, Γλυφάδα, 166 75, τηλ. 210-96.37.660, φαξ: 210-96.37.774.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή