Ο πρωθυπουργός, οικογενειακώς, σε εορταστικό «οδοιπορικό» στη Φλώρινα

Ο πρωθυπουργός, οικογενειακώς, σε εορταστικό «οδοιπορικό» στη Φλώρινα

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την ακριτική Φλώρινα και τον παραδοσιακό οικισμό του Νυμφαίου, στον μυροβόλο αγέρα της υπαίθρου επέλεξε να περάσει τις δικές του, σαφώς οικογενειακές, διακοπές ο πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής με τη σύζυγό του Νατάσα, τα δύο τους παιδιά, τον Αλέξανδρο και την Αλίκη και τη μητέρα του κ. Αλίκη Καραμανλή. Το βράδυ του Σαββάτου, με τις μεγάλες «φωτιές» που ανάβουν τα μεσάνυχτα της 23 Δεκεμβρίου εθιμικά στην πόλη της Φλωρίνης, ο πρωθυπουργός με τη Νατάσα περπάτησαν στις γειτονιές όπου ανάβει το γλέντι και παίζουν τα όργανα, με κεράσματα και ανταλλαγή ευχών στους δρόμους. Την παραμονή το πρωί το αγαπημένο και δημοφιλές πρωθυπουργικό ζεύγος με τα όμορφα παιδάκια τους πήγαν στην αίθουσα του Φιλεκπαιδευτικού Συλλόγου Φλώρινας «ο Αριστοτέλης» και φωτογραφήθηκαν μπροστά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο και ανήμερα τα Χριστούγεννα ο πρωθυπουργός παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία στον Αγιο Παντελεήμονα Φλωρίνης, όπου συνάντησε τον μητροπολίτη κ. Θεόκλητο. Γεύμα για όλη την οικογένεια με θέα στη λίμνη της Μεγάλης Πρέσπας, στο χωριό Ψαράδες την παραμονή και ανήμερα στο Καταφύγιο του Χιονοδρομικού Κέντρου Πισοδερίου.

Τη δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων ο πρωθυπουργός με την οικογένειά του επισκέφθηκαν το ωραίο Νυμφαίο, που σας είχαμε παρουσιάσει από τη στήλη αυτή με αφορμή τον αφιερωματικό τόμο του συναδέλφου μας και προέδρου της Κοινότητος κ. Νίκου Μέρτζου. Τόσο γρήγορα, τόση προβολή, ποιος να το περίμενε! Περιμένοντας τις φωτογραφίες από την ωραία οικογενειακή εικόνα στα λιθόστρωτα δρομάκια του Νυμφαίου, προσθέτουμε ότι ο πρωθυπουργός δεν παρέλειψε να επισκεφθεί την ιστορική εκκλησία και το Μουσείο του Νυμφαίου, δίνοντας το καλό παράδειγμα σε όσους βρίσκονται κάτω από τους προβολείς της δημοσιότητος: Χριστούγεννα στην ελληνική ύπαιθρο με οικογενειακή σύνθεση και την αγάπη του λαού!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή