Η κοινωνία είναι μπροστά

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η δημοσκόπηση που δημοσιεύουμε, οι ποιοτικές μετρήσεις των κομμάτων, όλα συγκλίνουν σε ένα συμπέρασμα: η κοινωνία είναι μπροστά από το πολιτικό προσωπικό της. Ο πολίτης μπορεί να διακατέχεται από ανασφάλεια, αλλά καταλαβαίνει πως δεν υπάρχει επιστροφή σε ένα προστατευμένο κρατικιστικό περιβάλλον. Θέλει μεταρρυθμίσεις, ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και του ιδιωτικού τομέα που μπορεί να κινήσει την οικονομία.

Περιμένει, όμως, ένα συγκροτημένο σχέδιο, επεξεργασμένες προτάσεις, πρακτικά βήματα, ώστε πράγματι να αλλάξει η ζωή του προς το καλύτερο.

Η κυβέρνηση Καραμανλή διακηρύσσει τους ίδιους στόχους. Εχει, όμως, σχέδιο και μάνατζερ που θα οδηγήσουν στην επίτευξή τους;

Φοβούμεθα πως το πολιτικό προσωπικό των μεγάλων κομμάτων κυνηγά το εύκολο πολιτικό κέρδος και οχυρώνεται πίσω από το πολιτικό κόστος. Και είμεθα βέβαιοι ότι όποιος ξεφύγει από αυτόν τον φαύλο κύκλο θα κερδίσει μακρά πολιτική ηγεμονία. Ποιος;..

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή