Θερμά συγχαρητήρια, Χριστίνα Δαμουλιάνου, για τη διπλή βράβευση!

Θερμά συγχαρητήρια, Χριστίνα Δαμουλιάνου, για τη διπλή βράβευση!

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μεγάλη ημέρα συγκίνησης και χαράς η χθεσινή για την εκλεκτή συνάδελφο κ. Χριστίνα Δαμουλιάνου, η οποία έλαβε διπλή τιμητική διάκριση, με Βραβείο Ισότητας των Φύλων, από τη γενική γραμματέα Ισότητας κ. Ευγενία Τσουμάνη και Επαινο προσωπικό από το υπουργείο Εσωτερικών και Δημόσιας Διοίκησης «για την επί σειράν ετών ενασχόλησή της με θέματα ισότητας, την ανάδειξή τους και την αντικειμενική προβολή τους». Συνέβησαν χθες στο πλαίσιο της 25ης Απονομής Δημοσιογραφικών Βραβείων του Ιδρύματος Μπότση και μας έκαναν όλους εδώ στην «Καθημερινή» περήφανους για την αναγνώριση της εξαίρετης δημοσιογραφικής δουλειάς της, στα 22 χρόνια που είναι συντάκτις της «Κ».

Η Χριστίνα Δαμουλιάνου, που ξεκίνησε τη δημοσιογραφία στα μέσα της δεκαετίας του ’70, έχει ειδικευθεί στην ανάδειξη του ρόλου της γυναίκας τόσο μέσα στην οικογένεια και στον ρόλο της ως θεμέλιου της κοινωνίας όσο και στους επαγγελματικούς και καλλιτεχνικούς τομείς, όπου έχει διαπρέψει.

Η πίστη της στην ισότητα και η εμμονή της στην ορθή παρουσίαση προβλημάτων και αιτημάτων, η αξιοπιστία της γραφής της, άνοιξαν δρόμους στη δημοσιογραφία.

«Για μένα», μας είπε η Χριστίνα Δαμουλιάνου αμέσως μετά τη διπλή βράβευση, «η αναγνώριση της δημοσιογραφικής μου δουλειάς μού έδωσε πολύ μεγάλη συγκίνηση! Ο ηθικός έπαινος πάντα μετρούσε στη ζωή μου». Ας τονιστεί εδώ ότι η Χριστίνα Δαμουλιάνου γράφει και μιλάει σε τρεις γλώσσες -αγγλικά, γαλλικά και γερμανικά- με αντίστοιχα διπλώματα. Και πάλι, συγχαρητήρια Χριστίνα!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή