Ενδυματολογική και μουσική πνοή για τα ορφανά – φορείς έιτζ της Ακτής του Ελεφαντοστού

Ενδυματολογική και μουσική πνοή για τα ορφανά – φορείς έιτζ της Ακτής του Ελεφαντοστού

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η στήλη παρακολουθεί από καιρό τη φιλανθρωπική δραστηριότητα του Προξενείου της Ακτής του Ελεφαντοστού, με πρωτοβουλία της Προξένου του κ. Μέρως Κεσεσίογλου, η οποία έχει τάξει σκοπό της ζωής της να βοηθάει στην ολοένα και πιο δύσκολη ζωή τους τα ορφανά γονέων που πέθαναν από έιτζ και τα οποία είναι και τα ίδια φορείς της αρρώστιας. Οπως θυμούνται οι αναγνώστες μας, η κ. Μέρω Κεσεσίογλου έχει ανεγείρει ορφανοτροφείο, το οποίο λειτουργεί, φέρει την ονομασία «ΕΛΛΑΣ» και εκεί μένουν και σιτίζονται τα 250 αυτά ορφανά παιδιά. Επόμενος στόχος είναι η ανέγερση νοσοκομείου δίπλα για τις ανάγκες των παιδιών, που είναι φορείς. Για τον σκοπό αυτό, το προξενείο της Ακτής του Ελεφαντοστού διοργάνωσε φιλανθρωπική εκδήλωση στο Golf της Γλυφάδας υπό την αιγίδα του δημάρχου Γλυφάδας κ. Γιάννη Θεοδωρόπουλου, ο οποίος παρέστη και συνεχάρη την κ. Κεσεσίογλου καθώς και τους συντελεστές της εκδήλωσης, τα έσοδα της οποίας θα πάνε για την ανέγερση του νοσοκομείου. Τη φιλανθρωπική βραδιά επμελήθηκε και μίλησε για τον στόχο της η κ. Εφη Λαλουδάκη, εκπρόσωπος της ελληνικής δράσης Αφρικής στα νότια προάστια και τα ρούχα ήταν της σχεδιάστριας μόδας Αμαγκούα.

Και επειδή είμαστε άνθρωποι που βρίσκουμε τρόπους να εκδηλώσουμε την αγάπη μας σε όσους έχουν ανάγκη, όσο μακριά και αν βρίσκονται αυτoί, η διεύθυνση του Consulat De Cote D’ Ivoire, στην Αθήνα, είναι Λυκείου 13, τηλ. 210-72.12.375.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή