Μία ημέρα πριν…

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ξημερώνει η 16η Σεπτεμβρίου 2007, η Εκκλησία μας εορτάζει τους Ευφημίας, Γ. Λουκά και Μελιτινής μάρτυρος, εάν ξέρετε κανέναν με αυτά τα βαφτιστικά, πέστε του «Χρόνια Πολλά» και σκεφθείτε τη δική σας καλή φήμη, γιατί ήρθε η ώρα να ρίξετε την ψήφο σας στην κάλπη, αποφασίζοντας με υπευθυνότητα και διορατικότητα ποιο κόμμα είναι το καλύτερο για μια Ελλάδα που έχει μέσα και εσάς και την οικογένειά σας, σε παρελθόν, παρόν και μέλλον. Το μπλε παραβάν περιμένει.

Κρατάτε όλα τα ψηφοδέλτια, όπως πρέπει στη μυστική ψηφοφορία, δεν φοράτε κονκάρδες. Οπωσδήποτε κάτι πράσινα, κόκκινα ή γαλάζια μπλουζάκια κάτι θέλουν να πουν, αλλά δεν τα σχολιάζουμε μέσα στο εκλογικό τμήμα. Η αλήθεια είναι πως έχετε αποφασίσει το κόμμα που θέλετε να κρατάει το τιμόνι της διακυβέρνησης, για δικούς σας λόγους, αλλά και για την Ελλάδα.

Εκεί που χρειάζεται σκέψη είναι το πού θα δώσετε τον ή τους σταυρούς σας. Χθες, ήταν η μεγάλη εορτή της Υψωσης του Τιμίου Σταυρού, στην Κέρκυρα στον Αγιο Σπυρίδωνα μοίρασαν κλωνιά βασιλικού και στα περισσότερα σπίτια της χώρας το πιάτο της γιορτάσιμης ημέρας ήταν το φρέσκο ψάρι.

Και επειδή, όπως λέει ο σοφός λαός «το ψάρι μυρίζει από το κεφάλι», αφού έχετε αποφασίσει την παράταξη με τον καλύτερης μαρτυρίας αρχηγό, στρέψτε την προσοχή σας… στα κόκαλα.

Χθες ήταν του Σταυρού, αύριο της σταυροδοσίας. Καλά αποτελέσματα!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή