Μια επίκαιρη πρόσκληση με τη σημασία της, από την Ακαδημία Αθηνών και το Εθνικό Αστεροσκοπείο

Μια επίκαιρη πρόσκληση με τη σημασία της, από την Ακαδημία Αθηνών και το Εθνικό Αστεροσκοπείο

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αυτήν την Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου, ώρα πρωινή 10.00 θα γίνει η τελετή έναρξης του Διεθνούς Συμποσίου για τη συμπλήρωση 20 ετών από της υπογραφής του Πρωτοκόλλου του Μόντρεαλ, με θέμα «Η Αραίωση του Προστατευτικού Στρώματος του Οζοντος». Η επιστημονική και άκρως επίκαιρη εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Καρόλου Παπούλια και την πρόσκληση υπογράφουν δύο προσωπικότητες του επιστημονικού ακαδημαϊκού χώρου: ο πρόεδρος του Ιδρύματος Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών καθηγητής κ. Γρηγόριος Σκαλκέας, Ακαδημαϊκός και ο πρόεδρος του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών καθηγητής κ. Χρήστος Ζερεφός, Ακαδημαϊκός.

Την έναρξη των εργασιών του Συμποσίου που γίνεται στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Αίθουσα Φίλων της Μουσικής, θα κηρύξει ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ κ. Γεώργιος Σουφλιάς. Επίσημη γλώσσα, ελληνική, αγγλική. Στο πλαίσιο του Διεθνούς Συμποσίου για το θέμα της «Αραίωσης του Προστατευτικού Στρώματος του Οζοντος» θα δοθεί το βράδυ της Κυριακής, 23 Σεπτεμβρίου, ώρα 20.30, δεξίωση στο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, Φουαγιέ Μουσών. Για πληροφορίες τηλ.: 210-72.57.693 Erasmus Conference. Η είσοδος με την επίδειξη της πρόσκλησης, αυστηρώς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή