«Εικονική Πραγματικότητα», από τον φωτογράφο Ηλία Κοσίντα στη Δημοτική Πινακοθήκη Ψυχικού…

«Εικονική Πραγματικότητα», από τον φωτογράφο Ηλία Κοσίντα στη Δημοτική Πινακοθήκη Ψυχικού…

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ξεχωριστές δημιουργικές στιγμές από το «εικονικό», εντελώς προσωπικό, ασπρόμαυρο σύμπαν του φωτογράφου παρουσιάζει η έκθεση αναδρομικού χαρακτήρα που περιλαμβάνει φωτογραφίες της περιόδου 1991-2007, σε άσπρο-μαύρο. Γιατί ο νέος στην ηλικία, αλλά ήδη καταξιωμένος καλλιτέχνης φωτογράφος Ηλίας Κοσίντας, που πιστεύει στη δημιουργική δύναμη της ασπρόμαυρης κυρίως φωτογραφίας, έχει επιλέξει, για την αντιπροσωπευτική των θεμάτων του έκθεση, φωτογραφίες που «στοιχειώνουν» το δικό του βλέμμα μέσα από τον φακό.

Τα εγκαίνια θα γίνουν στις 8 Οκτωβρίου στη Δημοτική Πινακοθήκη Ψυχικού – κληροδότημα Μένης και Τάκη Λέφα στην οδό Κοκκώνη 15, Ψυχικό και η έκθεση θα διαρκέσει ώς τις 2 Νοεμβρίου ’07. Υπεύθυνη έκθεσης η Ελίζα Γερολυμάτου, επιστημονική σύμβουλος Δημοτικής Πινακοθήκης Ψυχικού. Τηλέφωνο 210-67.17.097. Επειδή όλοι γνωρίζουμε πόσο δύσκολο είναι για νέους καλλιτέχνες φωτογράφους να μπορέσουν να δείξουν τη δουλειά τους απερίσπαστοι, αναδεικνύοντας τα στοιχεία και συναισθηματικά της φορτία, αναφέρουμε τους ευγενικούς χορηγούς της έκθεσης, που είναι τα καταστήματα οπτικών OPTICAL Παπαδιαμαντόπουλος, το ουίσκι Grants και τα καταστήματα φωτογραφικών υλικών Σκιαδόπουλος. Απαντες οι τρεις χορηγοί έπραξαν άριστα. Και όσοι αγαπούν τη φωτογραφία της μιας, αλλά και αιώνιας στιγμής, ας μην τη χάσουν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή