Για τη χριστουγεννιάτικη εορταγορά του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού – ραντεβού στο Ζάππειο στις 24 και 25 Νοεμβρίου

Για τη χριστουγεννιάτικη εορταγορά του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού – ραντεβού στο Ζάππειο στις 24 και 25 Νοεμβρίου

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κάθε χρόνο και καλύτερη η χριστουγεννιάτικη εορταγορά που διοργανώνει το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, κάθε χρόνο και περισσότεροι πηγαίνουν, οκογενειακώς, για ένα Σαββατοκύριακο εύθυμο και πολυσυλλεκτικό από δώρα ποιότητος, βιβλία, δίσκους, κασέτες, κοσμήματα, ρούχα, κεντήματα, παιχνίδια, κομψοτεχνήματα. Η στήλη ειδοποιεί πως η εφετινή εορταγορά του ΣΕΟ θα γίνει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 24 και 25 Νοεμβρίου, από τις 10 το πρωί ώς τις 7 το απόγευμα στις αίθουσες του Ζαππείου Μεγάρου.

Τη μεγαλύτερη επιτυχία, μιλάμε εκ πείρας, έχουν οι σπιτικές λιχουδιές που μαγειρεύουν και σερβίρουν οι ίδιες οι κυρίες της Οικονομικής Αρωγής και οι αγαπημένες μας Βαθμοφόροι, με ποδιά πάνω από τη στολή την οδηγική που τίμησαν και τιμούν. Είναι και τα τραπεζάκια με τα καρώ τραπεζομάντιλα, και οι πάγκοι με τα βαζάκια μέλι και γλυκά κουταλιού, τα σπιτικά λικέρ, τα παραδοσιακά προϊόντα, τα γλαστράκια με κάκτους και λουλούδια και φυσικά, για τα παιδιά, το ψάρεμα, και οι λαχνοί, που λίγα ευρώ δίνεις, πολλά ωραία δώρα παίρνεις.

Η πρόσκληση από την πρόεδρο κ. Ρίκα Καραγιάννη είναι για όλη την οικογένεια. «Ελάτε μαζί με τα παιδιά και τα εγγόνια, για διασκέδαση στο Τμήμα Ψυχαγωγίας και για ένα ελαφρύ γεύμα «ποιος να αρνηθεί σε μια τέτοια ανοιχτόκαρδη φιλική πρόσκληση». Ιδίως, όταν γνωρίζουμε ότι με την επιτυχία της εορταγοράς θα συμβάλλουμε και εμείς στα Οδηγικά Προγράμματα σε όλη την Ελλάδα – εκπαιδευτικά, κατασκηνώσειις εσωτερικού – εξωτερικού.

Η εφετινή έκπληξη είναι «Το Μάτι της Θάλασσας», ένα κόσμημα που θα είναι το Γούρι του 2008, φιλοτεχνημένο από τη Φύση, για να μην ξεχνάμε τις θαλασσινές μας ρίζες. Και στην πίτα πηγαίνει για φλουρί, και για όμορφο κόσμημα με το λουράκι του ή με καδένα στολίζει το προσεγμένο ντύσιμο. Σας το παρουσιάζουμε, σαν κόσμημα και μέσο αναγνώρισης, μιας και όσες το φορούν, θα είναι φίλες του Οδηγισμού και της θάλασσας! Μην προγραμματίσετε τίποτε άλλο. Συνάντηση στο Ζάππειο Μέγαρο, και φωτογραφία στα σκαλοπάτια με τον Τήλεφο που δεν λείπει ποτέ. Είναι η καλύτερή του προ-χριστουγεννιάτικη εκδρομή, και φεύγει με τσάντες και ψώνια!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή