Δικαιώθηκε ο Σάκης στη συναυλία συστράτευσης με το Εθνικό Συμβούλιο Νεολαίας για το Περιβάλλον

Δικαιώθηκε ο Σάκης στη συναυλία συστράτευσης με το Εθνικό Συμβούλιο Νεολαίας για το Περιβάλλον

1' 15" χρόνος ανάγνωσης

Δικαιώθηκε ο Σάκης Ρουβάς, ο τραγουδιστής με τη χρυσή φωνή και καρδιά, στη συναυλία που δόθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο Καλλιμάρμαρο, σε συστράτευση με το Εθνικό Συμβούλιο Νεολαίας για το Περιβάλλον. Από πολύ νωρίτερα είχε γεμίσει το πέταλο του Σταδίου, ώς επάνω, ενώ ο στίβος είχε κατακλυσθεί από Ρουβίτσες όλων των ηλικιών. Πριν ανοίξουν οι θύρες από τις πέντε το απόγευμα, με ήλιο, μακριές ουρές των μικρών σε ηλικία θαυμαστριών, τις οποίες ευχαρίστως -για να πούμε την αλήθεια- συνόδευαν οι γονείς τους! Γιατί ο Σάκης Ρουβάς έχει τον τρόπο να απευθύνεται σε όλες τις τάξεις και όλες τις ηλικίες. Το τραγούδι, η όλη του παρουσία πάνω στη σκηνή είναι λαμπερή, ενώ η στάση του είναι ενός συνειδητοποιημένου επαγγελματία που φέρει εις πέρας ό,τι αναλαμβάνει.

– Ηταν μια σπουδαία χρονιά το 2009 για μένα, είπε στις δηλώσεις του μετά την υπόκλιση και την αποθέωσή του από το κοινό του. Γύρισα μια ταινία στην Αμερική. Τραγούδησα για τη Γιουροβίζιον, ξεκίνησα το X-Factor, πρόκειται μέσα στον Αύγουστο να δώσω 15 συναυλίες σε όλη την Ελλάδα. Αλλά το σημαντικότερο από όλα είναι ότι απέκτησα την κόρη μου. Αισθάνομαι ότι μου δώσατε πολλή αγάπη και πολλές ευκαιρίες, όλοι εσείς που έρχεστε στις συναυλίες μου και θεωρώ υποχρέωσή μου να ανταποκριθώ, να προσφέρω σε ό,τι μπορώ για το κοινό καλό.

– Μήνυμα για το περιβάλλον -ρωτήθηκε- θα δώσετε;

– Ενα έχω να πω. Οσοι το αισθάνονται να το κάνουν. Να προσφέρουν υπηρεσίες, να αναλάβουν πρωτοβουλίες, να νοιάζονται. Τότε μόνο έχει σημασία…

Μια ξεκάθαρη εξήγηση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT