Νεανικός ταιριαστός γάμος στο Πόρτο Χέλι

Νεανικός ταιριαστός γάμος στο Πόρτο Χέλι

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εχει η νεανική αγάπη τις προτεραιότητές της. Στις 29 του Αυγούστου 2009, ημέρα Σάββατο, ο Νίκος Βαρδινογιάννης, τρίτος γιος του Βαρδή και της Μαριάννας Βαρδινογιάννη και η Αλεξία Αντσακλή, κόρη του Αρι και της Ζέτας Αντσακλή, τέλεσαν τους γάμους τους, ώρα 19.30 σε στενό οικογενειακό κύκλο, στο παρεκκλήσι του Αγίου Νικολάου, του 14ου αιώνα, στο Πόρτο Χέλι, στο «Marianna Bay», θερινή κατοικία οικογένειας Βαρδινογιάννη.

Τα νυφικά στέφανα άλλαξαν η Μαριάννα Γουλανδρή και ο Παναγιώτης Γυφτόπουλος. Στις 21.30 το βράδυ ο κύκλος των φίλων της οικογένειας ήρθε να προστεθεί στο γαμήλιο γλέντι, με δείπνο σε ανθοστόλιστα τραπέζια.

Οι επιφανείς καλεσμένοι ήταν από τον πολιτικό και επιχειρηματικό κόσμο και από τον χώρο τέχνης και γραμμάτων.

Το ζευγάρι, ο Νίκος και η Αλεξία, ζούσε τις ώρες της χαράς του κυκλωμένο από νεολαία -συγγενείς, φίλους, συμμαθητές και συμφοιτητές- και όλοι χόρεψαν ώς αργά στους ήχους ορχήστρας, σε τζαζ και λάτιν ρυθμούς. Μετά τη γαμήλια τελετή, ο Νίκος Βαρδινογιάννης και η Αλεξία Αντσακλή, με νυφικό Valentino,ποζάρουν στον φακό για την πρώτη τους φωτογραφία ως κύριος και κυρία Νίκου Βαρδινογιάννη. Να ζήσουν! (φωτο studio Panoulis, 29/9/09).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή