100 χρόνια Λύκειον των Ελληνίδων – εορταστική εκδήλωση στην Ακαδημία Αθηνών

100 χρόνια Λύκειον των Ελληνίδων – εορταστική εκδήλωση στην Ακαδημία Αθηνών

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας θα τιμήσει με την παρουσία του την εορταστική εκδήλωση που διοργανώνουν το Κέντρον της Ελληνικής Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών και το Λύκειον των Ελληνίδων για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την ίδρυση του Λυκείου των Ελληνίδων. Θα λάβει χώρα την Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011, ώρα 19.00, στην Ανατολική Αίθουσα της Ακαδημίας Αθηνών, Πανεπιστημίου 28.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών, κ. Απόστολος Σ. Γεωργιάδης, και η πρόεδρος του Λυκείου των Ελληνίδων, κ. Ελένη Αθ. Τσαλδάρη. Θα μιλήσουν η ακαδημαϊκός κ. Αννα Ψαρούδα-Μπενάκη, πρώην πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, η κ. Ιωάννα Παπαντωνίου, σκηνογράφος, πρόεδρος του Πελοποννησιακού Λαογραφικού Ιδρύματος, και η κ. Αικατερίνη Πολυμέρου-Καμηλάκη, διευθύντρια του Κέντρου Ερεύνης της Ελληνικής Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών.

Στο εορταστικό πρόγραμμα, το θέμα «100 χρόνων Ιστορία» θα δοθεί με εικόνα, λόγο και τραγούδι. Συμμετέχουν η Γυναικεία Χορωδία και μέλη του τμήματος Εθνικών Χορών του Λυκείου των Ελληνίδων.

ΤΗΛΕΦΟΣ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή