Tango Azul, το ραντεβού μας με τον χορό στο Θέατρο του Λυκαβηττού

Tango Azul, το ραντεβού μας με τον χορό στο Θέατρο του Λυκαβηττού

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Θα σας περιμένει δωρεάν λεωφορείο για να σας ανεβάσει από την οδό Σαρανταπήχου στο θέατρο του Λυκαβηττού. Ιδίως αν φοράτε ειδικά παπούτσια του χορού, δεν είναι και πολύ καλή ιδέα να ανεβείτε με τα πόδια. Τη Δευτέρα 18 Ιουλίου, το Tango Azul, θα βρίσκεται στο θέατρο του Λυκαβηττού για μια μουσικοχορευτική παράσταση, όσο διαδραστική αντέχουμε, με μικρές ερωτικές ιστορίες από 12 καλλιτέχνες.

Γιατί στο τέλος της βραδιάς θα μπορούμε όλοι να δοκιμάσουμε τις χορευτικές μας επιδόσεις στο Tango Argentino, στη σκηνή ή ακριβώς από κάτω, με γνωστούς παρτενέρ ή αγνώστους. Πρόκειται για μια διαδρομή από τα πρώτα χρόνια του τάνγκο μέχρι σήμερα με σημείο αφετηρίας μια Μιλόνγκα. Πρωταγωνιστές, τρία χορευτικά ζευγάρια και μία τραγουδίστρια (η Πατρίσια Νόρα, που έγινε γνωστή από τον Tango Passion), που συναντιούνται μετά από καιρό για να αφηγηθούν ιστορίες από το παρελθόν και το παρόν.

Ενα από τα ζευγάρια, ο Πάμπλο Ογιέντα και η Μπεατρίζ Ρομέρο, εκτός από χορευτές, είναι και καθηγητές και χορογράφοι του αργεντίνικου τάνγκο, το πρώτο ζευγάρι χορευτών τάνγκο στη Μαδρίτη.

Η μουσική που θα συνοδεύει τους χορευτές και την ερμηνεύτρια του Tango Azul θα είναι ζωντανή. Την ορχήστρα, η οποία απαρτίζεται από πέντε σολίστες, διευθύνει ένας βιρτουόζος του μπαντονεόν, ο Λουτσιάνο Γιούνγκμαν.

Με εισιτήριο 30 και 40 ευρώ (20 ευρώ για νέους μέχρι 25 χρόνων και άτομα άνω των 65), μπορεί κανείς να ταξιδέψει στον χρόνο, σε μια ιστορία για την απώλεια, την ανικανοποίητη αγάπη, τη μελαγχολία των προαστίων, τη σύγκρουση και την αρμονία, τον χωρισμό και την επανένωση. Με τάνγκο σάουντρακ.
ΤΗΛΕΦΟΣ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή