Ο φακός αποκαλύπτει τα «συν» και τα «πλην»

Ο φακός αποκαλύπτει τα «συν» και τα «πλην»

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κάθε φορά που οι σταρ, οι γυναίκες κυρίως, πατάνε το πόδι τους στο κόκκινο χαλί εμπεδώνουμε καλύτερα τι θα φορεθεί τη σεζόν που διανύουμε ή την αμέσως επόμενη. Πρόσφατα κυρίες όπως οι Νταϊάν Κρούγκερ, που τη γνωρίσαμε σαν Ωραία Ελένη στο φιλμ «Τροία» και την είδαμε από κοντά στο φετινό Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου στην Αθήνα, αλλά και η κοκκινομάλλα Τζουλιάν Μουρ, που ξεχώρισε με την ερμηνεία της στην ταινία «Ενας άνδρας μόνος» του Τομ Φορντ, εμφανίστηκαν στις νέες τους πρεμιέρες ντυμένες στα μαύρα, με εντυπωσιακά όμως αξεσουάρ. Η πρώτη, χτένισε τα μαλλιά της, όπως θα έκανε και μια συνάδελφός της στη δεκαετία του ’40 και έβαλε αϊλάινερ στα μάτια, στο ίδιο ακριβώς στυλ, που βάφονταν οι γυναίκες στα fifties.

Η τελευταία, σε σούπερ κοντινό πλάνο, απέδειξε με τις ρυτίδες της, ότι δεν χρειάζεται να καταφύγει κανείς στο μπότοξ, για να έχει ενδιαφέρουσες προτάσεις για ρόλους στο Χόλιγουντ…

Για τις πιο νέες και ίσως πιο άγνωστες πρωταγωνίστριες του κινηματογράφου, ο φακός αποκάλυψε μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα με φούξια φωσφοριζέ πεντικιούρ, τσάντα-φάκελο σε μαύρο σατέν για τις στιγμές αμηχανίας (που δεν ξέρεις τι να κάνεις τα χέρια σου), αλλά και αστραφτερά, ασημένια παπούτσια -και όχι κόκκινα- σαν αυτά που φορούσε η Ντόροθι στον «Μάγο του Οζ», εξαιρετικά φωτογενή, στα όρια του κιτς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή