Η καλοκαιρνή Ρώμη ταιριάζει στον Γούντι Αλεν

Η καλοκαιρνή Ρώμη ταιριάζει στον Γούντι Αλεν

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με ευρωπαϊκή περιοδεία, που τον γυρίζει όπου βρίσκει χρηματοδότηση για τις ταινίες του, μοιάζει τα τελευταία χρόνια η καριέρα του Γούντι Αλεν.

Ετσι, έπειτα από τη Βρετανία, την Ισπανία και τη Γαλλία, ήρθε η σειρά της Ιταλίας. Αυτό το διάστημα ο 76χρονος Αλεν γυρίζει στη Ρώμη το «Bob Decameron», μια ακόμη φουτουριστική κωμωδία που εμπνέεται από το Δεκαήμερο του Βοκάκιου.

Χωρίς να είναι γνωστές λεπτομέρειες για την υπόθεση -συνήθως ακόμη και οι ηθοποιοί τις μαθαίνουν την ώρα του γυρίσματος- αυτό που είναι γνωστό, είναι ότι το σενάριο αποτελείται από τέσσερις ιστορίες. Στη μία, ένα ζευγάρι Αμερικανών ταξιδεύει στην Ιταλία, προκειμένου να γνωρίσει την οικογένεια του αρραβωνιαστικού της κόρης τους. Ως συνήθως, το καστ είναι πολύ δυνατό. Παίζουν οι: Ελεν Πέιτζ, Τζέσι Αϊζενμπεργκ, Πενέλοπε Κρουζ, Αλεκ Μπόλντουιν, Τζούντι Ντέιβις. Ρομπέρτο Μπενίνι, Ορνέλα Μούτι, Ρικάρντο Σκαμάρτσο και ο ίδιος ο Αλεν, που έχει να παίξει από το αποτυχημένο «Scoop» του 2006.
ΤΗΛΕΦΟΣ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή