Προεδρικά συγχαρητήρια στον παγκόσμιο πρωταθλητή Ηλία Ηλιάδη

Προεδρικά συγχαρητήρια στον παγκόσμιο πρωταθλητή Ηλία Ηλιάδη

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χαρούμενο το κλίμα, χθες, στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου ο αθλητής της Εθνικής Ελλάδος στο βόλεϊ και του άλματος επί κοντώ, Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Κάρολος Παπούλιας δέχθηκε και συνεχάρη θερμά τον παγκόσμιο πρωταθλητή του τζούντο, Ηλία Ηλιάδη. O σεμνός Ηλίας, που μας έφερε από το Παρίσι το χρυσό μετάλλιο, είχε την ιδιαίτερη χαρά ν’ ακούσει τους επαίνους του Προέδρου κ. Παπούλια: «Καλώς τον Ηλία. Συγχαρητήρια, δεν μας ξαφνιάζεις», του είπε. «Κάθε φορά περιμένουμε κάτι καλό από σένα κι εσύ το κάνεις. Πολύ ωραίες προσπάθειες. Ανέβασες το άθλημα στην Ελλάδα, ανέβασες την ελληνική σημαία τόσες φορές»!

Η. Ηλιάδης: Είναι μεγάλη η χαρά που νιώθει κανείς μετά την προσπάθεια. Πρώτα πρώτα που ανεβαίνει η σημαία κι ακούς τον Εθνικό Υμνο και μετά που γνωρίζει ο κόσμος το άθλημα. «Και εσύ καθιέρωσες αυτό το άθλημα», συμφώνησε ο Πρόεδρος, «γιατί η Ελλάδα δεν είχε τόσο μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία». Ενώ τώρα όλοι λένε: «Προσέξτε τον Ηλιάδη». Συγχαρητήρια και πάλι…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή