H συναυλία που οργανώνει ο Σύλλογος «Ελπίδα» με τη σοπράνο Αναστασία Ζαννή στο «Παλλάς» τη Δευτέρα 19/12 λάμπει στο εορταστικό στερέωμα…

H συναυλία που οργανώνει ο Σύλλογος «Ελπίδα» με τη σοπράνο Αναστασία Ζαννή στο «Παλλάς» τη Δευτέρα 19/12 λάμπει στο εορταστικό στερέωμα…

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

O Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα» με 20χρονη προσφορά στο παιδί που πάσχει από νεοπλασία, έχει έργο πολυδιάστατο που κορυφώθηκε με την ανέγερση και λειτουργία του 1ου Παιδιατρικού Ογκολογικού Νοσοκομείου της Ελλάδος με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές, πρότυπο και για τα Βαλκάνια. Δεν επαναπαύεται, όμως το «Ελπίδα», ιδίως τώρα που έρχονται δύσκολοι καιροί. H δικαίωση του συλλόγου «Ελπίδα», ειδικά σ’ εποχή που λιγοστεύουν οι δωρεές ιδιωτών, εταιρειών και οργανισμών είναι ότι στο έργο του έχει συμπαραστάτη την ελληνική κοινωνία.

Η πρόεδρος και ιδρύτρια κ. Μαριάννα B. Βαρδινογιάννη, πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO με το Δ.Σ. και τα μέλη του «Ελπίδα» πήραν επάνω τους την ευθύνη, διοργανώνοντας εκδηλώσεις των οποίων τα έσοδα θα είναι για τους σκοπούς του «Ελπίδα». Μαζί με το Αστρο των Χριστουγέννων θα λάμψει ο σκοπός του Συλλόγου στη συναυλία που γίνεται τη Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου, ώρα 9 μ.μ. στο θέατρο Παλλάς, με τη σοπράνο Αναστασία Ζαννή. Ιδιαίτερα εντυπωσιακή η καριέρα της Ζαννή στο εξωτερικό, με πρώτα βραβεία, όπως πολιτιστικής εμφάνισης στη Σεούλ το 2008 που εκπροσώπησε την Ελλάδα, στο Τσεσμέ της Τουρκίας στο φεστιβάλ τραγουδιού, όπου απέσπασε το πρώτο βραβείο ερμηνείας και με εμφανίσεις στο Ηρώδειο, στη Λυρική Σκηνή, στο Μέγαρο Μουσικής, στο Τόκιο, στο Keyaki Hall, στο Βερολίνο. Επίσης στη Λειψία όπου στο Gala για τον Χοσέ Καρέρας τραγούδησε με τη Συμφωνική της Βαρσοβίας και στη Δρέσδη, στις «Classical Nights» με τη Συμφωνική της Σόφιας η Αναστασία ερμήνευσε το Challenge σε μουσική Κορκολή. Καιρός είναι να χειροκροτήσει την Αναστασία Ζαννή και το αθηναϊκό κοινό, αυτό που, πρώτο, αναγνώρισε και εκτόξευσε στις μεγαλύτερες σκηνές του εξωτερικού τη Μαρία Κάλλας!

Για τη συναυλία με την αύρα των Χριστουγέννων στο «Παλλάς» η Αναστασία Ζαννή θα τραγουδήσει άριες Ελλήνων και ξένων συνθετών, αλλά και χριστουγεννιάτικα τραγούδια της Μαχάλια Τζάκσον και της Ελα Φιτζέραλντ. Τιμές εισιτηρίων, 25 ευρώ διακεκριμένη και 15 ευρώ οικονομική ζώνη πωλούνται στα γραφεία του Συλλόγου «Ελπίδα», Πινδάρου 10, τηλ. 210-77.57.153 και στο «Παλλάς» της Βουκουρεστίου, τηλ. 210-32.13.100.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή