«Ο τουρισμός δεν είναι σε κρίση»

«Ο τουρισμός δεν είναι σε κρίση»

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μοιάζει με φωτομοντάζ, αλλά δεν είναι. Δεκαεφτά καλλίγραμμα κορίτσια φωτογραφήθηκαν με φούξια μπλούζες, σορτσάκια και γυαλιά ηλίου, μπροστά στη Βουλή των Ελλήνων, στο Σύνταγμα. Κορίτσια, διαφορετικών εθνικοτήτων, με σατέν κορδέλες, για να δηλώνουν τον τόπο καταγωγή τους, όπως συνηθίζεται άλλωστε στους διεθνείς διαγωνισμούς ομορφιάς, μοιράστηκαν το ίδιο πανό για να δηλώσουν στα αγγλικά και στον υπόλοιπο κόσμο: «O ελληνικός τουρισμός δεν βρίσκεται σε κρίση».

Και η ελληνική ομορφιά επίσης. Η Ελληνίδα φωτογραφήθηκε χωρίς τα γυαλιά της, το μοντέλο από την Αυστρία χαιρέτησε αμήχανα τον φακό με τις λευκές της πλατφόρμες (λόγω της πολύωρης ορθοστασίας η πλατφόρμα μοιάζει απαραίτητη), η Κινέζα πήρε πόζα αγάλματος, η κοπέλα από τη Βολιβία ήταν η μόνη που άντεξε ίσως τόση ώρα πάνω στις ψηλοτάκουνες γόβες της, η Βραζιλιάνα απόλαυσε τον ήλιο, η Αγγλίδα προσπάθησε να θυμηθεί ό,τι έχει μάθει από το πρακτορείο της. Με ή χωρίς την κρίση, τα νέα μοντέλα που διεκδικούν μια θέση στην πασαρέλα, στα περιοδικά, ή έστω σε καταλόγους, θα γνωρίσουν άλλους πολιτισμούς, από τις νέες τους φίλες, κοπέλες από την Ιταλία, τον Καναδά, τη Βουλγαρία, την Ιαπωνία, το Περού, τη Λεττονία, τη Σερβία, τη Ρωσία, τη Ρουμανία, την Ουκρανία… Η πρωτοβουλία ανήκει στη διοργάνωση των καλλιστείων για την ανάδειξη της Miss Tourism Planet. Γιατί η κρίση -απ’ ό,τι φαίνεται- θα φορεθεί πολύ και του χρόνου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή