Το Λονδίνο ετοιμάζεται να γιορτάσει με σύμμαχο τον ήλιο!

Το Λονδίνο ετοιμάζεται να γιορτάσει με σύμμαχο τον ήλιο!

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ε, ζηλεύουμε λίγο παρακολουθώντας την κορύφωση της αναμονής για την τελετή έναρξης των Αγώνων του Λονδίνου που, να, έφτασε, την Παρασκευή το απόγευμα. Θυμόμαστε τα «δικά μας», τις αγωνίες μας αλλά και αυτό το συναρπαστικό αίσθημα όταν ξέρεις πως θα ζήσεις κάτι μοναδικό! Ετσι είναι, όσο κι αν δεν μπορούν να το δουν εκατομμύρια Λονδρέζοι που προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα με τη νέα ολυμπιακή τους πραγματικότητα. Αυτό σημαίνει να υπολογίζουν λίγη περισσότερη ώρα για να πάνε και να γυρίσουν από τη δουλειά τους, καθώς συρρέουν στην αγγλική πρωτεύουσα χιλιάδες επισκέπτες. Και η μετακίνηση γίνεται λίγο μεγαλύτερος μπελάς από το συνηθισμένο, πόσω μάλλον που τέθηκαν σε ισχύ και οι ολυμπιακές λωρίδες, οι λωρίδες αποκλειστικής χρήσης από οχήματα που έχουν σχέση με τους Αγώνες. Είναι σαν να βλέπουμε μποτιλιαρισμένους Λονδρέζους να παραμιλάνε μέσα από το αυτοκίνητό τους: «Σιγά μην κάτσω στο Λονδίνο! Οπου φύγει – φύγει!». Οπως χιλιάδες Αθηναίοι έκαναν ακριβώς την ίδια σκέψη το 2004 και ορισμένοι το μετάνιωσαν. Δεν κάνεις δύο φορές στην πόλη σου Ολυμπιακούς Αγώνες, είναι κάτι που στην καλύτερη περίπτωση μπορεί να σου συμβεί μια φορά στη ζωή σου. Και υπομένεις τα «μέτρα», τους «περιορισμούς», τις «ειδικές συνθήκες» και ζεις κάτι μοναδικό!

Τα καλά νέα για το Λονδίνο είναι πως η δεύτερη μεγαλύτερη σκιά (η πρώτη σε κάθε Ολυμπιάδα είναι το θέμα της ασφάλειας) αρχίζει και διαλύεται σιγά σιγά. Οι ενδείξεις που έχουν οι Βρετανοί μετεωρολόγοι είναι πως ο μουντός και βροχερός καιρός των τελευταίων δύο μηνών σκορπίζει την πιο κατάλληλη στιγμή και από τα μέσα της νέας εβδομάδας το γυρνάει σε ήλιο και ζέστη! Και το Λονδίνο με ήλιο είναι η ωραιότερη πόλη του κόσμου! Να πάνε όλα καλά και στο Λονδίνο και στους Αγώνες και στην ομάδα μας που την Παρασκευή το απόγευμα θα μπει πρώτη στο νέο Ολυμπιακό Στάδιο καμαρωτή και υπερήφανη! Καλούς Αγώνες λοιπόν!
ΤΗΛΕΦΟΣ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή