Χριστουγεννιάτικο παζάρι από τις Κινεζικές Κοινότητες και τον Δήμο Αθηναίων υπέρ των αστέγων

Χριστουγεννιάτικο παζάρι από τις Κινεζικές Κοινότητες και τον Δήμο Αθηναίων υπέρ των αστέγων

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H επιτυχία δικαιώνει! Φιλανθρωπικό χριστουγεννιάτικο παζάρι από τις Κινεζικές Κοινότητες της Αθήνας υπηρετεί, όπως και πέρυσι, έναν σπουδαίο φιλανθρωπικό σκοπό. «Ας δώσουμε χέρι βοηθείας στους αστέγους που το έχουν ανάγκη» είναι το πνεύμα του μπαζάρ που θα γίνει αυτή την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου, ώρα 10 π.μ. – 8 μ.μ. στο Κέντρο Τεχνών Δήμου Αθηναίων, Πάρκο Ελευθερίας, Βασιλίσσης Σοφίας. Στο πολύχρωμο ευχάριστο σκηνικό που ετοίμασαν γι’ αυτόν τον σκοπό οι Κινεζικές Κοινότητες ανταποδίδουν την πολλαπλή και θερμή στήριξη του κόσμου απέναντί τους και συνδιοργανώνουν με τον Δήμο Αθηναίων φιλανθρωπικό χριστουγεννιάτικο παζάρι, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν στο Κέντρο Υποδοχής Αστέγων του Δήμου Αθηναίων, σε συνέχεια της περυσινής μεγάλης επιτυχίας που σημείωσε το πρώτο παζάρι στις αίθουσες των γραφείων της κινεζικής πρεσβείας στο Ψυχικό. H στήλη που πήγε, άκουσε τραγούδια, είδε χορούς παραδοσιακούς, τίμησε τις ζεστές λιχουδιές της φημισμένης κινεζικής κουζίνας, και μετά, τριγύρισε και ψώνισε θαυμάσια πράγματα, σε σχέδια και ποιότητα εξαιρετική και τιμές χαμηλές, για να φύγει με σακούλες και στα δύο χέρια!

Συστήνει θερμά το ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο παζάρι των Κινεζικών Κοινοτήτων, για τον φιλανθρωπικό σκοπό υπέρ των αστέγων – που είναι τόσο κοντά στο κλίμα των Χριστουγέννων. Αλλά και για τη γεμάτη χαρά και ευχάριστες εκπλήξεις εορταγορά που κάνει τις ώρες να κυλούν ευχάριστα, με μουσική, τραγούδια, πολιτιστικά δρώμενα, με τις χαμογελαστές κυρίες των Κινεζικών Κοινοτήτων να εξυπηρετούν στους κατάφορτους, με είδη, στολίδια, ρούχα, πάγκους τους! Δύο κόσμοι, μία στέρεη φιλία που στηρίζει το φιλανθρωπικό παζάρι, πέρυσι κι εφέτος – η επιτυχία δικαιώνει και εδραιώνει τις σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων που ζουν και εργάζονται και αλληλοΰποστηρίζονται! Αυτό το γνωρίζουν καλά οι χορηγοί, που είναι η πρεσβεία της Κίνας στην Αθήνα και ο Δήμος Αθηναίων. Χορηγοί, «H Καθημερινή», ΣΚΑΪ, ANT1, 9,84…

Στο φετινό παζάρι οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να προμηθευτούν κινέζικο μετάξι, τσάι, αξεσουάρ, ενδύματα, παιχνίδια, χριστουγεννιάτικα στολίδια, βιβλία, κινέζικο κόμπο, λευκά είδη, δώρα και τρόφιμα, αλλά και να παρακολουθήσουν παραστάσεις λαϊκής μουσικής και παραδοσιακών χορών από κινεζικές μειονότητες, όπως επίσης και επιδείξεις κινεζικής καλλιγραφίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή