Η επιλογή στους πολίτες

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι πολίτες δεν θέλουν κομματικούς υποψηφίους και ανθρώπους που μιλούν «ξύλινη» γλώσσα για να διοικούν τους δήμους και τις περιφέρειες. Πόσο δύσκολο είναι να το καταλάβουν αυτό οι πολιτικοί αρχηγοί και τα κόμματα; Ποιους ακούν, επιτέλους, πριν πάρουν τις αποφάσεις τους, τους ανθρώπους της κομματικής καμαρίλας ή την κοινωνία;

Η αντιπολίτευση μοιάζει να ασχολείται μόνο με το ποιος έχει πιστοποιητικό ειλικρινούς αντιμνημονιακής στάσης, όχι με το ποιος είναι ικανός και άξιος. Το κυβερνητικό επιτελείο φοβήθηκε να κάνει την υπέρβαση, η οποία θα ταίριαζε απολύτως στο δίλημμα που θέτει ο κ. Σαμαράς στις ευρωεκλογές. Η σιωπηλή θυμωμένη μάζα που θέλει την ευρωπαϊκή Ελλάδα της σταθερότητας και της ανάπτυξης θα κάνει τις δικές της επιλογές φιλοευρωπαϊκής κατεύθυνσης και στις ευρωεκλογές και στις εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Οσο δύσκολο και αν το κάνουν ορισμένες λανθασμένες επιλογές και συμπεριφορές.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή