Θεμελιώδεις αντιφάσεις

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο βαθύς διχασμός της αξιωματικής αντιπολίτευσης γύρω από το ευρώ και το πώς πρέπει να διεξαχθεί η διαπραγμάτευση της Αθήνας με τους εταίρους και δανειστές μας είναι πολύ επικίνδυνος. Η Ελλάδα αλλά και ολόκληρη η Ευρωπαϊκή Ενωση βρίσκονται σε κρίση, η οποία απαιτεί υπεύθυνους και σοβαρούς πολιτικούς και οικονομικούς χειρισμούς από τις ηγεσίες. Ενα κόμμα που δεν ξέρει σε «ποια βάρκα πατάει» δύσκολα μπορεί να πείσει τους πολίτες ότι είναι έτοιμο να διαπραγματευθεί σκληρά και να πάρει αποφάσεις, οι οποίες θα κρίνουν το μέλλον της χώρας.

Αν ο κ. Τσίπρας ήθελε πράγματι να κάνει μία στροφή προς την κεντροαριστερά θα έπρεπε να το έχει πράξει από καιρό, θέτοντας τους οπαδούς της δραχμής προ των ευθυνών τους.

Τώρα το κόμμα του είναι εγκλωβισμένο σε θεμελιώδεις αντιφάσεις και εύθραυστες ισορροπίες, οι οποίες μόνο κλίμα εμπιστοσύνης δεν δημιουργούν στους ψηφοφόρους που επιθυμούν διακαώς τη σταθερότητα και την αναμφισβήτητη φιλοευρωπαϊκή πορεία της Ελλάδας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή