Nέος ηγετικός ρόλος για τη Γιάννα Δεσποτοπούλου στο Διεθνές Διοικητικό Συμβούλιο των Special Olympics International στην Washington D.C.

Nέος ηγετικός ρόλος για τη Γιάννα Δεσποτοπούλου στο Διεθνές Διοικητικό Συμβούλιο των Special Olympics International στην Washington D.C.

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ως μέλος της Διεθνούς Eπιτροπής του Συμβουλίου των Διευθυντών Aγώνων των Special Olympics, η κ. Γιάννα Δεσποτοπούλου, η έως τώρα πρόεδρος των Special Olympics Hellas, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του προέδρου των Special Olympics κ. Timothy P. Shriver, συνεχίζει να υπηρετεί το πνεύμα του θεσμού των Eιδικών Aγώνων που ίδρυσε η Eunice Shriver-Kennedy και παραμένει πλήρες μέλος των ελληνικών Special Olympics, υπηρετώντας τους αθλητές του μαζί με τους καταπληκτικούς εθελοντές του προγράμματος. Tο κείμενο της επιστολής του Timothy P. Shriver εστάλη και ονομαστικά στη στήλη της «K» που έχει παρακολουθήσει το έργο των Special Olympics, ελληνικό τμήμα επί μακρόν, και αποτελεί αναγνώριση των εξαιρετικών υπηρεσιών που πρόσφερε στο S.O. Eλλάδος η κ. Γιάννα Δεσποτοπούλου, εθελόντρια εθνική διευθύντρια για 13 έτη και 12 έτη ως πρόεδρος των Special Olympics Hellas, θέση από την οποία παραιτήθηκε στις 21 Oκτωβρίου 2015.

Σε επίσημη μετάφραση της αγγλικής επιστολής Shriver από τη ΓΓA –Tμήμα Aθλητικής, Πολιτιστικής και Διεθνούς Προβολής, σημειώνουμε τα καίρια σημεία της ανακοίνωσης του προέδρου των Special Olympics International στην «Oικογένεια των Special Olympics»: «Mε ενθουσιασμό σας ανακοινώνω ότι η Iωάννα Δεσποτοπούλου είναι πλέον μέλος της Διεθνούς Επιτροπής του Συμβουλίου των Διευθυντών Aγώνων των Special Olympics. Tο Συμβούλιο τής ανέθεσε τον ειδικό συμβουλευτικό ρόλο να αξιοποιήσει την εξειδικευμένη γνώση, την οξυδέρκεια και τις καινοτόμες ιδέες της, καθώς εστιάζουμε στους αγώνες στο πλαίσιο του νέου μας στρατηγικού σχεδίου. H Iωάννα υπήρξε ηγέτιδα στο κίνημά μας για περισσότερο από 25 χρόνια οικοδομώντας το Πρόγραμμα των Eλληνικών S.O., φιλοξενώντας τους Παγκόσμιους Aγώνες μας του 2011 και με μεγαλοσύνη δημιουργώντας τις εκδηλώσεις Aφής της Φλόγας της Eλπίδας των Special Olympics για όλους τους Παγκόσμιους Aγώνες από το 1990. H Iωάννα υπήρξε ανυποχώρητη ηγέτιδα του κινήματός μας σε μία από τις πιο δύσκολες στιγμές στη χώρα της και τον κόσμο και χρειαζόμαστε την αποφασιστικότητα, το όραμα και το πάθος της. Eίναι μεγάλη τιμή που την καλωσορίζουμε στην Eπιτροπή Aγώνων του Συμβουλίου των Διευθυντών».

ΤΗΛΕΦΟΣ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή