Η μεγάλη πρόκληση

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Νέα Δημοκρατία κάνει ένα νέο ξεκίνημα. Η πρόκληση για την ηγεσία της είναι μεγάλη. Καλείται να εκφράσει όχι μόνον τους παραδοσιακούς παραταξιακούς της οπαδούς, αλλά και μια νέα πλειοψηφία που θέλει την Ελλάδα ασφαλή, δημιουργική, εξωστρεφή, αγκυροβολημένη στην Ε.Ε. Πρόκειται για ανθρώπους που ουδόλως ενδιαφέρονται για την εσωκομματική καμαρίλα της Ν.Δ. και κάθε άλλου κόμματος. Δεν τους αφορά.

Απαιτούν ανανέωση, επάρκεια και προετοιμασία για τη διακυβέρνηση της χώρας και καθαρό στίγμα. Εχουν γίνει βήματα στη σωστή κατεύθυνση, που δείχνουν ότι η ηγεσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης θέλει ένα κόμμα του 21ου αιώνα, μακριά από μουχλιασμένους μηχανισμούς και ξεπερασμένα πρότυπα. Θα πρέπει, βεβαίως, να κρατήσει κοντά της τους παλαιούς ψηφοφόρους της, αλλά ταυτόχρονα να συγκινήσει νέους, απελπισμένους, ανθρώπους, χωρίς καμία ιδεολογική συγγένεια με αυτήν. Η χώρα βρίσκεται σε κρίσιμο σταυροδρόμι. Ενα κόμμα τού χθες δεν μπορεί να συγκινήσει ούτε και να διεκδικήσει πειστικά την εξουσία. Αυτή είναι η μεγάλη πρόκληση για τον κ. Μητσοτάκη, ο οποίος έχει δείξει θετικά δείγματα γραφής μέχρι τώρα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή