80 χρoνια πριν… 14-VII-1937

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ: Εις την Δην και τελευταίαν κατά την θερινήν περίοδον εν τω Ωδείω Ηρώδου του Αττικού συναυλίαν της Συμφωνικής Ορχήστρας του Ωδείου Αθηνών, η οποία θα δοθή την προσεχή Δευτέραν ώραν 10.15΄ νυκτερινήν υπό το σεληνόφως, θα εκτελεσθή υπό της Συμφωνικής Ορχήστρας και υπό την διεύθυνσιν του κ. Δ. Μητροπούλου περίφημον πρόγραμμα αποτελούμενον από τα εξής έργα: α΄ Χάυδν Συμφωνία εις ρε (Λονδίνου), β΄ Μόζαρτ Μία νυκτερινή Μουσική και γ΄ Μπετόβεν η 8η Συμφωνία.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΡΗΤΟΡΙΚΗ: Σήμερον Τετάρτην και ώραν 7.30 μ.μ. επαναλαμβάνεται εις την πλατείαν Κυψέλης η συναυλία της ορχήστρας του Ωδείου Αθηνών τη συμπράξει της Χορωδίας Αθηνών υπό την διεύθυνσιν του κ. Φιλ. Οικονομίδου. Το πρόγραμμα εκλεκτότατον και προσιτόν εις τον λαόν περιλαμβάνει αποσπάσματα από την Καταδίκην του Φάουστ του Μπερλιόζ […] Το δεύτερον μέρος περιλαμβάνει του Δ. Κοκκίνου «Τα τραγούδια μου», «Αχ πώς περνούσαμε». «Τσοπανόπουλο» και δημοτικά κατ’ ενορχήστρωσιν του κ. Φ. Οικονομίδου. Η συναυλία θα επαναληφθή την προσεχή Παρασκευήν εις την πλατείαν Αγίου Παντελεήμονος Αχαρνών. […]. (Στη φωτογραφία, ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Κοτζιάς έχων εις την αγκάλην του τον Δημήτρη Μητρόπουλο και τον Φιλοκτήτη Οικονομίδη. Ο Μητρόπουλος μάλλον αισθάνεται άβολα.)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή