Σκληρό παζάρι ΠΑΟ με Λουντ και Σταντάρ

Σκληρό παζάρι ΠΑΟ με Λουντ και Σταντάρ

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ετοιμη να προχωρήσει στο επόμενο βήμα ώστε να φέρει τη μεταγραφή του Ρόμπιν Λουντ στην τελική της ευθεία, εμφανίζεται η Σταντάρ Λιέγης. Η βελγική ομάδα είχε κάνει μια πρώτη επαφή πριν από περίπου ένα μήνα, αλλά ο Παναθηναϊκός την κράτησε στην αναμονή για να κάνει πρώτα μια προσπάθεια να επεκτείνει το συμβόλαιό του, με στόχο να αποκομίσει μεγαλύτερα οικονομικά οφέλη.

Στη συνάντηση που έγινε με τον εκπρόσωπό του την περασμένη εβδομάδα, ο Λουντ εμφανίστηκε διστακτικός στην προοπτική να ανανεώσει με τους «πράσινους», δείχνοντας, όμως, καλή διάθεση να τους διευκολύνει εάν υπήρχε μια ικανοποιητική πρόταση τον Γενάρη, χωρίς να περιμένει να μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι για να έχει ο ίδιος μεγαλύτερη διαπραγματευτική δύναμη.

Η βελγική ομάδα θέλει να τον αποκτήσει από τώρα για να προλάβει μεγαλύτερο ανταγωνισμό το καλοκαίρι. Οι απαιτήσεις των «πράσινων» είναι περίπου ένα εκατ. ευρώ, ποσό που δύσκολα θα το προσφέρει η Σταντάρ Λιέγης για να εξαγοράσει μόλις έξι μήνες συμβολαίου. Οι πληροφορίες από το Βέλγιο αναφέρουν ότι θα ξεκινήσει από τις 500 χιλ. ευρώ και δεν σκοπεύει να ανέβει σημαντικά, ξέροντας την πίεση που έχει ο Παναθηναϊκός λόγω των οικονομικών προβλημάτων του.

Αδιευκρίνιστη παραμένει η στάση του Λουντ. Δεν μοιάζει να τον ικανοποιεί απόλυτα η προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του στο Βέλγιο, ψάχνει για κάτι καλύτερο και επειδή το όνομά του είναι στην ατζέντα αρκετών ομάδων, διόλου απίθανο να κρατήσει το θέμα ανοικτό μέχρι τον Γενάρη.

• Η αδυναμία του Τσάβες να μπει στο κανονικό πρόγραμμα, δημιουργεί επιφυλάξεις για το εάν θα είναι έτοιμος στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Οι Μολέντο, Βιγιαφάνες, Σιλά, Διούδης και Λουτσιάνο έκαναν θεραπεία, ενώ απουσίασαν οι διεθνείς Κουρμπέλης, Κολοβέτσιος, Λουντ και Κουλιμπαλί.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή