Ο δολοφόνος αγαπάει τις μέλισσες

Ο δολοφόνος αγαπάει τις μέλισσες

1' 57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

​Αγένεια; Ελλειψη στοιχειωδώς ανθρώπινου σεβασμού; Σημείο μηδέν της κοινωνικής νοημοσύνης; Η κοινή αλαζονεία όσων καταλαμβάνουν υπουργικά γραφεία ξεχνώντας ότι σε τρία χρόνια κανείς δεν θα τους θυμάται; Ευήθεια του καιροσκόπου κουτοπόνηρου πολιτικάντη που ψάχνει λόγο ύπαρξης; Διαλέγετε και παίρνετε. Ειλικρινά δεν ξέρω πώς να χαρακτηρίσω την απάντηση του κ. Κοντονή στην Ντόρα Μπακογιάννη. Αν μη τι άλλο θα έπρεπε να λάβει υπ’ όψιν του πως μιλάει στη χήρα ενός από τα θύματα του Κουφοντίνα. Και εκεί έγκειται όλη η διαφορά. Οταν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, και όχι μόνον η Ντόρα Μπακογιάννη, μιλούν για την υπόθεση Κουφοντίνα και για τους συνεταίρους του εγκληματίες, αναφέρονται σε δολοφόνους δικών τους ανθρώπων, συναδέλφων τους. Οταν μιλάει ο κ. Κοντονής έχει την πολυτέλεια να μιλάει για ιδεολογία, για μέσα άσκησης πολιτικής με τα οποία διαφωνεί και λοιπά ζαρζαβατικά στο μποστάνι της Αριστεράς. Θα περίμενε κανείς ελάχιστη κατανόηση, έστω σε ανθρώπινο επίπεδο. Ελάτε τώρα. Ο Κοντονής είναι φιλόσοφος του δικαίου, ελληνοπρεπέστατος Εγελος και τον ενδιαφέρει το Πνεύμα.

Θα περίμενε κανείς από τη Βουλή των Ελλήνων εν έτει 2017 την ομόθυμη καταδίκη της τρομοκρατίας και έστω έναν καβγά για τεχνικά ζητήματα της χορήγησης αδείας στον κατά συρροή δολοφόνο που αγαπάει τις μέλισσες, προφανώς περισσότερο από τους ανθρώπους. Ελάτε τώρα. Σιγά μη χάσουν ευκαιρία τα ζαρζαβατικά να μετατρέψουν την ανοησία σε ιδεολογικό ζήτημα. Πώς αλλιώς θα κάνουν καλή εντύπωση στα παιδιά με τις μολότοφ; Από κοντά και ο κ. Ξυδάκης με τη ρήση «Η Ελλάδα δεν είναι Σαουδική Αραβία για να κόβει χέρια». Η Ελλάδα δεν είναι Σαουδική Αραβία, όχι μόνον επειδή ο κ. Ξυδάκης δεν είναι σεΐχης. Δεν είναι Σαουδική Αραβία επειδή έχει καταργήσει τη θανατική ποινή την οποία επέβαλαν οι Κουφοντίνες στα αθώα θύματά τους. Και δεν είναι Σαουδική Αραβία επειδή το πολίτευμά της καλείται δημοκρατία, κι αυτό το πολίτευμα προσπάθησαν να μετατρέψουν σε σφαγείο οι σίριαλ κίλερ της τρομοκρατίας. Εστω και ως ημιμαθής ο κ. Ξυδάκης αυτό τουλάχιστον θα έπρεπε να το ξέρει.

Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής μετέτρεψε σε ισόβια την εις θάνατον καταδίκη των πρωτεργατών της δικτατορίας για να μην ανοίξει ο κύκλος του αίματος στη δημοκρατία της μεταπολίτευσης. Τον άνοιξε η τρομοκρατία με το αριστερό ιδεολογικό πρόσημο και θύματα πάντα ανθρώπους που δεν ανήκαν στον χώρο της Αριστεράς. Πόσοι ήταν οι νεκροί του Πολυτεχνείου και πόσα τα θύματα των τρομοκρατών;

Το πρόβλημα δεν είναι η άδεια του Κουφοντίνα. Είναι το ιδεολογικό μελίσσι γύρω του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή