Οι «μεταπηδήσεις» μιας πρώην λειτουργού

Οι «μεταπηδήσεις» μιας πρώην λειτουργού

Κύριε διευθυντά

Η τοποθέτηση ως επικεφαλής της Ανεξαρτήτου Αρχής Ανταγωνισμού της Βασιλικής Θάνου και η επικύρωσή της από τη σημερινή πλειοψηφία της Βουλής αποτελεί και αυτή μία από τις πλέον εξόφθαλμα απαράδεκτες πράξεις, του πνέοντος τα λοίσθια καθεστώτος  που μας κυβερνά σχεδόν τα πέντε τελευταία χρόνια. Ο ομότιμος καθηγητής του Συνταγματικού Δικαίου κ. Νίκος Αλιβιζάτος στην πρόσφατη μελέτη του στο «the book’s journal» (Σεπτέμβριος 2018) «Πόσο κομμουνιστικές  είναι οι καταβολές του ΣΥΡΙΖΑ» σημειώνει (σελ. 56) επί λέξει: «Εκτός από τον ρόλο του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, πρώην διοικητή της ΕΥΠ επί κυβερνήσεων Κώστα Καραμανλή, ως (μόνιμου) τοποτηρητή   των υπουργών Δικαιοσύνης των κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ, αναφέρομαι και στη μοναδική στα δικαστικά χρονικά (όχι μόνο της Ελλάδος, όπως πιστεύω)  μεταπήδηση της Βασιλικής Θάνου από την προεδρία του Αρείου Πάγου σε θέση συμβούλου του πρωθυπουργού, την επαύριο  κιόλας της συνταξιοδότησής της».

Είναι λυπηρό ότι από κορυφαία θεραπαινίς της Δικαιοσύνης κατέληξε να είναι προσωπική  θεραπαινίς του κ. Τσίπρα. Είναι απορίας άξιον πώς η ίδια δεν το συναισθάνεται και εμφανίζεται ακόμη ως πρώην υπηρεσιακή πρωθυπουργός σε δημόσιες τελετές.

Στρατης Στρατηγης, Επ. δικηγόρος Δ.Ν., τ. βουλευτής Επικρατείας

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή