«Είναι γραφτό να δούμε παρέλαση Ρουβίκωνα;»

«Είναι γραφτό να δούμε παρέλαση Ρουβίκωνα;»

Κύριε διευθυντά

Παρακολουθώ στην τηλεόραση την προσπάθεια μεγάλης μερίδας πολιτικών να λοιδορήσουν τη δεξιά πολιτική παράταξη και να επαινέσουν την αριστερή, και έχω να τους πω πως οι κοινωνίες που ευημερούν είναι αυτές των δεξιών κυβερνήσεων, ενώ φτώχεια και απελπισία επικρατεί όπου κυβερνά η Αριστερά.

Σαν καπετάνιος πήγα πάνω από τριάντα φορές σε λιμάνια της Σοβιετικής Ενωσης, φρουρός στη σκάλα του καραβιού, κυκλοφορία μέχρι τις 10 το βράδυ, δίνοντας ένα ζευγάρι νάιλον κάλτσες ή ένα μεταξένιο μαντίλι ή ένα σαπουνάκι, εισέπραττες χίλια ευχαριστώ…

Αυτά περάσανε, τώρα ανησυχώ για το μέλλον των παιδιών μου και των εγγονών μου και τούτο γιατί βλέπω ότι ο Ελληνισμός χάνει από παντού, η οικονομία καταρρέει, η εφορία μας ξεζουμίζει, η παιδεία οπισθοδρομεί, η υγεία ασθενεί, η ανασφάλεια είναι έκδηλη, η Τουρκία προκαλεί και ζητάει το μισό Αιγαίο και μερίδιο στην ΑΟΖ της Κύπρου. Τα Σκόπια έγιναν Μακεδονία, δεν θα εκπλαγώ αν δω τον «Ρουβίκωνα» να παρελαύνει στις 25 Μαρτίου. Οταν η εξουσία βασιστεί στην αξιοκρατία και στην εντιμότητα, όταν σεβαστούμε τον διπλανό μας, όταν οι πολιτικοί όλων των κομμάτων σταματήσουν να ψεύδονται ασυστόλως, όταν ξαναβρούμε το μέτρο στις απαιτήσεις και στις πράξεις μας και πολλά άλλα «όταν», τότε υπάρχει περίπτωση να σωθεί η Ελλάς.

Μαριος Χριστοφοριδης, Χίος

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή