Ενας δεινός παραμυθοπλάστης

Ενας δεινός παραμυθοπλάστης

Κύριε διευθυντά

«Πάλιν [ο Τσίπρας] μαίνεται, πάλιν βρυχάται, πάλιν την κεφαλήν (του ευπρεπούς και υπεύθυνου Κυριάκου Μητσοτάκη) ζητεί λαβείν»… Μέσω υπερπαραγωγής λάσπης, στρεβλώσεων, πλαστογραφίας νοημάτων και προθέσεων, τρομοκρατίας για δήθεν κοινωνικές συνέπειες, εργασιακών εκφοβισμών κ.λπ., κ.λπ.

Παρέμεινε «υπηρεσιακός» πρωθυπουργός ο κ. Τσίπρας για να υπηρετήσει την προεκλογική του παραμυθοπλασία «χωρίς λύπην, χωρίς περίσκεψιν [και προπαντός] χωρίς αιδώ». Ε(λ)πιδόματα, ονοματοπλασία για την «13η σύνταξη», ανέξοδες υποσχέσεις διορισμών κ.λπ. ακόμη και μετά το «go back, κυρία Μερκελ, go back, κύριε Σόιμπλε…» μετά τις «αγάπες» για τη μειοδοσία των Πρεσπών, η ιεροσυλία «υπενθύμισης» για τις γερμανικές πολεμικές αποζημιώσεις στο Βερολίνο προεκλογικά. «Ο λύκος κι αν εγέρασε κι άσπρισε το μαλλί του ούτε τη γνώση άλλαξε ούτε την κεφαλή του».

Τώρα προστέθηκε και το θέατρο σκιών περί ντιμπέιτ. Είναι απολύτως σαφές πως ο κ. Τσίπρας με τις ευτελείς πλειοδοσίες του θεωρεί την ψήφο των Ελλήνων αδήλωτη πόρνη προς εξαγορά.

Κατά τη διακυβέρνηση της χώρας από τον Αλέξη Τσίπρα, οι μικρότητες της πολιτικής του μετέτρεψαν το Μέγαρο Μαξίμου σε «Μέγαρο Μινίμου».

Σωτήρης Σ. Παπαπολιτης

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή