Γιατί βασανίζετε τους ηλικιωμένους;

Γιατί βασανίζετε τους ηλικιωμένους;

Κύριε διευθυντά

Θα ήθελα μέσω της «Κ» να απευθυνθώ στον αρμόδιο υπουργό: «Είμαι ένας ηλικιωμένος άνω των 74 ετών, για την ακρίβεια 75, και υποχρεούμαι, για να αναθεωρήσω το δίπλωμα οδήγησης, να δώσω και πάλιν εξετάσεις το τρίτο δεκαήμερο του Αυγούστου και ώρα 3 μ.μ.

Οδηγώ, κ. υπουργέ, περίπου 45 ολόκληρα χρόνια και καλούμαι, για την αναθεώρηση του διπλώματος, να δώσω και πάλιν εξετάσεις στους δρόμους του Χολαργού και του Παπάγου, στους οποίους μετά την πρώτη εξέταση ούτε οδήγησα ποτέ μου, ούτε πρόκειται να οδηγήσω ποτέ.

Η έναρξη της εξέτασης γίνεται από το καφέ Ολυμπιάδα επί της πλατείας Ελευθερίας, Παπάγου και προτείνω, κ. υπουργέ, εάν έχετε χρόνο διαθέσιμο την 21η Αυγούστου, μέσα στο καταμεσήμερο και το λιοπύρι, να έλθετε και να “απολαύσετε” σε όλο του το μεγαλείο τον σαδισμό προς τους υπερήλικες, αυτών που θέσπισαν αυτόν τον ακατανόητο νόμο.

Σας παρακαλώ, εάν είναι δυνατόν και το κρίνετε σωστό, να προχωρήσετε στην αναστολή αυτού του απάνθρωπου για τους απόμαχους της ζωής νόμου, πράγμα για το οποίο, εάν θυμάμαι καλά, είχατε κάμει και σχετική επερώτηση στη Βουλή, και να θεσπίσετε αυστηρότερους ελέγχους στην έκδοση των ιατρικών πιστοποιητικών για τους ανθρώπους αυτής της ηλικίας».

Φραγκουλης Γεωργιος, Συνταξιούχος εκπαιδευτικός

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή