Λίστα υποχρεώσεων ενός καλού «άρχοντα»

Λίστα υποχρεώσεων ενός καλού «άρχοντα»

Κύριε διευθυντά

Τόσο οι περιφερειάρχες όσο και οι δήμαρχοι έχουν να αντιμετωπίσουν πολλά και δύσκολα προβλήματα, για τη λύση των οποίων απαιτούνται προγράμματα, συναίνεση, χρηματοδότηση.

Αναφέρω συνοπτικά ορισμένα από αυτά που αφορούν την Αθήνα αλλά και τους άλλους δήμους, τα οποία απαιτούν θεραπεία και οργάνωση:

Αποκομιδή απορριμμάτων ΧΥΤΥ. Καθαρισμός φρεατίων και ρεμάτων πριν έλθουν τα πρωτοβρόχια. Διάθεση των σχολικών αυτοκινήτων για μετακίνηση των παιδιών από απομακρυσμένες περιοχές στα σχολεία τους, όπως και των αυτοκινήτων για τη μεταφορά των ΑμεΑ. Καθαρισμός κτιρίων και στύλων από αφισοκολλήσεις και των τοίχων από διάφορα συνθήματα. Τοποθέτηση στις διασταυρώσεις των οδών, πινακίδων με την ονομασία τους. Υποχρέωση των ιδιοκτητών καταστημάτων και κατοικιών να τοποθετήσουν πινακάκι με τον αριθμό του ακινήτου. Επισκευή πεζοδρομίων και δρόμων. Σχολαστικοί έλεγχοι για την ασφάλεια, πριν τη λειτουργία λούνα παρκ και παιδικών χαρών. Καλύτερος φωτισμός των δρόμων. Επίσπευση των ενεργειών για αποκατάσταση των ζημιών από πλημμύρες, φωτιές, ανεμοθύελλες στο περιβάλλον και στα ακίνητα από τα αίτια αυτά. Εγκριση των μελετών περιβαλλοντικών επιπτώσεων και υπογραφή του Προεδρικού Διατάγματος για την αξιοποίηση του πάρκου Γουδή – Ιλισίων.

Χρηστος Π. Ριτσος, Παπάγου

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή