Περί εκλογής ΠτΔ και υπερβάσεων

Περί εκλογής ΠτΔ και υπερβάσεων

Κύριε διευθυντά

Ο τακτικός συνεργάτης σας Φαληρεύς στο τέλος της πρώτης παραγράφου τού κειμένου του «Πηδήξαμε αιώνα!» («K» 16.1.2020) διακηρύσσει έμπλεος ενθουσιασμού: «Από τη φουστανέλα και την αγιαστούρα περάσαμε ξαφνικά στον σύγχρονο κόσμο. Μικρό είναι;». 

Ασφαλώς όχι! Ποιος θα ήλπιζε ότι από το 1897 θα βρισκόμασταν με την εκλογή της κ. Αικατερίνης Σακελλαροπούλου στο 2020, χρονιά, όπως όλα δείχνουν, άκρως ελπιδοφόρο για τον σύγχρονο κόσμο;  Εντούτοις καθόλου, μα καθόλου, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο η νέα Πρόεδρος της Δημοκρατίας να μην απαγορεύσει την ονομασία «Αρματολός» σε σκάφος του Πολεμικού Ναυτικού, να μην ξηλώσει σε όλη την επικράτεια τις πινακίδες των οδών «Σουλιωτών», «Μακρυγιάννη», «Αγίας Σοφίας» και παρόμοιες, προπάντων όμως να μην καταργήσει την επάρατη φουστανέλα της Προεδρικής Φρουράς. 

Εχω τον φόβο ότι μεγάλο άλμα επιχείρησε ο συνεργάτης σας και ενδέχεται να υπερβεί το σκάμμα με ό,τι συνεπάγεται τέτοια υπέρβαση.

Ν. Δ. Τριανταφυλλοπουλος, Εφεδρος Σημαιοφόρος του Πολεμικού Ναυτικού

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή