Η Τροχαία να κάνει… Μεγάλο Περίπατο

Η Τροχαία να κάνει… Μεγάλο Περίπατο

Kύριε διευθυντά

Αναφορικά με τoν «Μεγάλο Περίπατο» της Αθήνας, μήπως θα ήταν πιο φρόνιμο, αντί για μεγαλόστομα και φαραωνικά έργα, να έβγαιναν η Τροχαία και η Δημοτική Αστυνομία στους δρόμους για να συμμαζέψουν πρώτα αυτό το χάλι με την παράνομη στάθμευση και το διπλοπαρκάρισμα; Είμαι σίγουρος ότι η κυκλοφοριακή συμφόρηση θα μειωνόταν κατά πολύ σε μια τέτοια περίπτωση.

Κωνσταντινος Κυριτσης, Εκπαιδευτικός

Η Τροχαία να κάνει… Μεγάλο Περίπατο-1

Για όλους, εκ των κορυφαίων των αιώνων· για πολλούς, ο κορυφαίος. Αγκάθινος ο βίος του, κακοσυναπαντήματα πολλά με τη μοίρα, βρέθηκε στην άκρη του γκρεμού του. «Ω άνθρωποι, πόσο μ’ αδικείτε έχοντάς με κηρύξει δύστροπο, εχθρό σας», μονολόγησε, υπομένοντας τα πειράγματα που του εκτόξευαν τα αλάνια, δίνοντας μάχη διαφυγής από τη σκιά των εξουθενωτικών ψυχικών μεταπτώσεων και του αλκοολισμού. Γεννοβολούν χαρές οι οδύνες; Οι ξεχωριστοί το βιώνουν κι αυτό, πίστευε, εκταμιεύοντας με πάθος έργα τιτάνιας πνευματικότητας και στοχασμού από το αστείρευτο θείο κεφάλαιο που του δωρήθηκε. Στην πρεμιέρα της 9ης Συμφωνίας, ο συνθέτης,  βλέποντας το εκστασιασμένο κοινό να τον αποθεώνει, σιγουρεύτηκε πως τουλάχιστον αυτοί κάτι καλό είχαν ακούσει. Ο Λούντβιχ βαν Μπετόβεν (1770-1827) υποκλίθηκε, δάκρυσε, κι αποχώρησε βυθισμένος στη σιωπή του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή