Ο «δικός» μας Τσιόδρας και οι λασπολόγοι

Ο «δικός» μας Τσιόδρας και οι λασπολόγοι

Κύριε διευθυντά

Ο σπάνιος άνθρωπος Σωτήρης Τσιόδρας με το υψηλό αίσθημα ευθύνης, ο επιστήμονας με τον ακέραιο χαρακτήρα, μας έσωσε από χιλιάδες κηδείες. Αποτελεί το νέο πρότυπο στον δημόσιο χώρο, με ποιότητα, ηρεμία και πραότητα. Υπέρτατο μάθημα και φροντιστήριο για τους πολιτικούς. Με σεμνότητα, ειλικρίνεια, πλούσιο συναισθηματικό κόσμο, έπεισε όλους τους Ελληνες να πειθαρχήσουν σε πρωτόγνωρες καταστάσεις. Κάθε απόγευμα, επί 72 ημέρες, έκανε φροντιστήριο, εκατομμύρια κρέμονταν από τα χείλη του σε πανελλήνια κλίμακα και με τη στρατηγική που χάραξε ως επιστήμονας συσπείρωσε έναν απείθαρχο και ατίθασο λαό. Μειλίχιος, προσηνής, με τη φωνή της λογικής, την άριστη ποιότητα του χαρακτήρα, υποκλίθηκε στην επιστημοσύνη του όλη η Ελλάδα. Εμψύχωσε τις ευπαθείς ομάδες, με ιδιαίτερη ευαισθησία στους ηλικιωμένους, που δεν είναι αριθμοί ούτε στατιστική, αλλά άνθρωποι. Εχει το υπέρτατο χάρισμα της προσέγγισης, δεν τον αλλοίωσε η δημοσιότητα και τον αγαπήσαμε όλοι γιατί βασιστήκαμε στην ειλικρίνεια και στην επιστημοσύνη του. Επειδή στο DNA των Ελλήνων είναι η λασπολογία και το κόμπλεξ, όποιοι στράφηκαν εναντίον του είναι τουλάχιστον θλιβεροί. Οι νεοέλληνες δεν θα πρέπει να ξεχνούν πως ηγέτες-κλόουν (Τραμπ – Τζόνσον) έστειλαν στον θάνατο δεκάδες χιλιάδες συμπολίτες τους, γιατί απλούστατα δεν αφουγκράστηκαν και δεν πειθάρχησαν στους επιστήμονες.

Εύχομαι οι του Δημοσίου να τον μιμηθούν, γιατί αποτελεί πρότυπο. Οι δε πολιτικοί ύστερα από 70 χρόνια ακολούθησαν τις οδηγίες των επιστημόνων, με τα άριστα αποτελέσματα.

Γιωργος Τρανταλιδης, Πειραιάς

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή