H E.E., η ΔΕΗ, η αγορά ενέργειας

H E.E., η ΔΕΗ, η αγορά ενέργειας

Κύριε διευθυντά

Αφού παρά τη γραπτή μας διάψευση επιμένετε για ύπαρξη επαφής της Γενικής Διεύθυνσης Ανταγωνισμού της Ευρωπαϊκής Ενωσης με τη ΔΕΗ, αν και γνωρίζετε ότι ουδέποτε, τουλάχιστον επί των ημερών μας, έχουμε εκδώσει ανακριβή ανακοίνωση, σας διαβεβαιώ και προσωπικά ότι οι πηγές σας σάς παραπλανούν, προφανώς για τους δικούς τους λόγους. Καμία τριμελής αντιπροσωπεία της Γενικής Διεύθυνσης Ανταγωνισμού της Ευρωπαϊκής Ενωσης δεν επισκέφθηκε τα γραφεία μας στις 13 Ιουνίου, όπως σας «πληροφόρησαν».

Κανένα ταξίδι μου στις Βρυξέλλες και καμία συνάντησή μου με την κ. Σελίν Γκάουερ, διευθύντρια της DG Comp, έλαβε χώρα το τελευταίο διάστημα. Την κ. Γκάουερ την επισκέφθηκα για τελευταία φορά στις 4 Αυγούστου του 2016, όπου, όπως είχα ανακοινώσει τότε, είχαμε μια πολύ εποικοδομητική και παραγωγική συζήτηση για την αγορά ενέργειας στην Ελλάδα και τη ΔΕΗ.

Με τη Γενική Διεύθυνση Ανταγωνισμού δεν έχει υπάρξει καμία επικοινωνία, με κανένα μέσο, μετά την έρευνα στα γραφεία μας τον παρελθόντα Φεβρουάριο, με εξαίρεση χθεσινή επικοινωνία του εξουσιοδοτημένου νομικού μας συμβούλου, στο πλαίσιο της οποίας τους τέθηκε υπόψη το δημοσίευμά σας και η αναστάτωση που υπήρξε στο επενδυτικό κοινό.

Με όλη μου την εκτίμηση και τον σεβασμό για την εφημερίδα σας, σας προτρέπω να ελέγξετε τη σκοπιμότητα, αν δεν πρόκειται για ασυγχώρητη επιπολαιότητα, των συγκεκριμένων πηγών πληροφόρησής σας.

Εμμανουήλ Μ. Παναγιωτάκης, Πρόεδρος και διευθύνων  σύμβουλος ΔΕΗ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή