«Μπράβο στα παιδιά, ήθελα τα ονόματα»

«Μπράβο στα παιδιά, ήθελα τα ονόματα»

Κύριε διευθυντά

Είμαι χρόνια αναγνώστρια της εφημερίδας σας. Στο φύλλο της 15ης Νοεμβρίου στη 2η σελίδα, στα Αθηναϊκά Plus, διάβασα άρθρο της κ.  Μαργαρίτας Πουρνάρα σχετικά με τη βραβευμένη προσπάθεια ομάδας μαθητών Λυκείου, οι οποίοι στο πλαίσιο της πολιτιστικής επιχειρηματικότητας δημιούργησαν εφαρμογή για κινητό τηλέφωνο, η οποία σε συνδυασμό με μία χάρτινη συσκευή προβολής επιτρέπει στον χρήστη να ξεναγείται τρισδιάστατα στον μοναδικό και για πολλούς άγνωστο ναό του Επικουρείου Απόλλωνα.

Με έκπληξή μου διαπίστωσα και θα ήθελα να σας το επισημάνω, ότι αν και το άρθρο έχει γραφτεί για να τιμήσει την προσπάθεια αυτή των μαθητών γίνεται  αναφορά, τόσο ονομαστική όσο και φωτογραφική, σε πλήθος άλλων ονομάτων τα οποία απ’ ό,τι μπορεί να συμπεράνει κανείς λειτούργησαν δευτερογενώς στην προσπάθεια αυτή (πλην των αναφερομένων καθηγητριών που φαίνεται ότι ήταν υπεύθυνες διδάσκουσες στο εγχείρημα αυτό).

Θεωρώ επιβεβλημένο, από μια τόσο σοβαρή εφημερίδα,  να  καλύψει άμεσα την εν λόγω παράλειψη, δημοσιοποιώντας τα ονόματα όλης της ομάδας των παιδιών, δεδομένου ότι στα δύσκολα χρόνια που περνάει η χώρα, η νέα γενιά είναι αυτή που πρέπει να προβληθεί και να βραβευθεί για τις τολμηρές, αισιόδοξες και καινοτόμες προσπάθειές της.

Ελπιδα Ασπρεα

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή